Assistent

Arbeta heltid som försökstekniker under sommaren!

Till vår kund SLU söker vi nu en försöksteknik för arbete på Gotland under sommaren. Tjänsten är på heltid med förväntad start i maj till och med augusti. Under detta uppdrag kommer du bli anställd som Poolias uppskattade konsult.

Vi genomför urval och intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan idag!

Om tjänsten

SLU Institutionen för energi och teknik, har stor kompetens inom teknik och system för uthållig produktion av livsmedel och bioenergi, även inkluderande optimala näringskretslopp och logistiksystem. SLU har inom metodområdet mycket kunskap i Systemanalys inklusive Miljösystemanalys och LCA, liksom i Biometri (statistik och matematik med tillämpningar inom biologiska system) och Automation.

Vi söker nu dig som vill arbeta heltid som försökstekniker på Gotland under sommaren.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som försökstekniker kommer du att utföra arbetsuppgifter som:
• Urininsamling från urinaler på Gotland
• Transportera och pumpa vatten för bevattning av fältförsök
• Datainsamling gällande till exempel tidsåtgång för olika delar av arbetet, urininsamlingsvolymer och platser
• Vara ett stöd i fältförsöken avseende bevattning, samla in jordprover och andra aktiviteter
• Driva urintorkningsanläggning

Vem är du?

Vi söker dig som har:
• Innehar B-körkort
• Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:
• Arbetat praktiskt tidigare
• Har jordbruksbakgrund och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
• Innehar BE-körkort

Vi söker dig som är person är du noggrann, serviceinriktad och trivs i en självständig roll med mycket eget ansvar. Du är bekväm att prata med människor och har lätt för att knyta nya kontakter.

Om verksamheten

Som konsult blir du anställd via oss på Poolia. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Gotland S
Publicerad
27 mars
Sista ansökningsdag
9 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68031

David Magnusson