Transportledare

Transportplanerare till Ragn-Sells Gotland, sommarvikariat.

Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Deras arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar de inom en spännande framtidsbransch där deras gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill dem vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Nu söker vi en Transportplanerare till Ragn-Sells Gotland, som har erfarenhet av transportplanering och logistikfrågor. Om du är analytisk, strukturerad och trivs i samarbetet med andra samt har ett intresse för miljöfrågor kan det här vara nästa utmaning för dig. Uppdraget är ett sommarvikariat från April-September, med stor chans till förlängning eller anställning hos Ragn-Sells efter perioden.

Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Arbetet innebär i huvudsak att:

– Planera den operativa driften av transporterna för uppdrag inom regionen – både egna fordon och underentreprenörer
– Hantera och planera ut arbetsorder på rätt resurs utifrån uppdragets krav
– Skapa nya synergieffekter då du planerar fordon i en större geografi
– Vid behov göra översyn och ruttoptimering. Du identifierar och rapporterar reklamationer och avvikelser samt tillser att företagets system för kvalitet, miljö- och arbetsmiljöfrågor följs i samband med transportplaneringen
– Ha daglig kontakt med kunder, chaufförer, sektionschefer, kundtjänstmedarbetare samt övriga kollegor

Vem är du?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete med logistikstöd eller kundservice inom logistik-eller transportbranschen. Du har relevant utbildning inom logistik, eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Det är meriterande med erfarenhet från återvinningsbranschen.

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad. Du kommunicerar väl och obehindrat på svenska och har lätt för att samarbeta och skapa kontaktytor såväl externt som internt. Du är engagerad och vill bidra till utveckling och effektivisering. Vidare är du tydlig, flexibel och klarar snabba omställningar med bibehållen kvalitet och engagemang. Naturligtvis har du ett intresse för miljöfrågor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om verksamheten

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. De samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Deras erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. De är drygt 1500 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är de ca 2400 personer i hela koncernen och 2021 omsatte koncernen ca 7,5 miljarder SEK.

Ansök nu
Stad
Gotland N
Publicerad
10 mars
Sista ansökningsdag
26 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67898

Emma Eurenius