Assistent

Söker du en spännande sommarjobb? Se hit!

Har du jordbrukserfarenhet och söker ett spännande jobb inför sommaren? Är du intresserad av miljöfrågor och vill bidra till ett viktigt forskningsprojekt? Då är detta något för dig!

Vi söker nu en försökstekniker till vår kund SLU för arbete på Gotland under sommaren. Tjänsten är på heltid med förväntad start under juni och kommer pågå till och med augusti. Under detta uppdrag kommer du bli anställd som Poolias uppskattade konsult.

Vi genomför urval och intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan idag!

Om tjänsten

SLU Institutionen för energi och teknik, har stor kompetens inom teknik och system för uthållig produktion av livsmedel och bioenergi, även inkluderande optimala näringskretslopp och logistiksystem. SLU har inom metodområdet mycket kunskap i Systemanalys inklusive Miljösystemanalys och LCA, liksom i Biometri (statistik och matematik med tillämpningar inom biologiska system) och Automation.

Vi söker nu dig som vill arbeta heltid som försökstekniker på Gotland under sommaren.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som försökstekniker kommer du att utföra arbetsuppgifter som:
• Urininsamling
• Transportera och pumpa vatten för bevattning av fältförsök
• Datainsamling gällande till exempel tidsåtgång för olika delar av arbetet, urininsamlingsvolymer och platser
• Vara ett stöd i fältförsöken avseende bevattning, samla in jordprover och andra aktiviteter
• Driva urintorkningsanläggning

Vem är du?

För att passa för rollen ser vi gärna att du har jordbruksbakgrund och/eller har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Vidare innehar du B-körkort och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Som person är du noggrann, serviceinriktad och trivs i en självständig roll med mycket eget ansvar. Du är bekväm att prata med människor och har lätt för att knyta nya kontakter. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av praktiskt arbete. Likaså om du innehar du BE-körkort.

Om verksamheten

Som konsult blir du anställd via oss på Poolia. Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Gotland N
Publicerad
22 maj
Sista ansökningsdag
11 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68030

David Magnusson