Projektadministratör

Vill du vara med och administrera ett viktigt byggnadsprojekt i Göteborg?

Hällingsjö Hus står inför ett viktigt byggnadsprojekt i Göteborg. Inne på Liseberg ska en ny krog ta plats och projektet behöver nu en riktigt vass administratör som ska sköta all dokumentation kring projektets uppföljning och tidsplan. Är du en projektadministratör som är van att hålla många bollar i luften? Har du dessutom branscherfarenhet inom bygg eller entreprenad? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt! Ansök med ditt CV och personliga brev redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om tjänsten

Din del i detta projekt är en nyckelroll där dokumentation, analys och planering är tongivande. Inför varje delmoment i projektet ska du analysera tillvävagångssätt, syfte och tidsplan. Du har också ett övergripande perspektiv och stor inblick i projektets helhet som totalt innefattar över 100 anställda. Du kommer ingå i en grupp om tre där ni tillsammans driver projektet framåt och där du rapporterar direkt till byggets projektledare. Byggnadsprojektet drar igång efter årsskiftet och förväntas pågå i i cirka sex månader, med chans till förlängning. Dina arbetstider kommer vara 7-16 och då din roll är central är det också viktigt att du är på plats under dessa tider.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Dokumentation och arbetsberedning
– Transportplanering och beställningar
– Rapportering, planering och uppföljning av projektet
– Sammanställning av underlag för fakturering

Vem är du?

Vi tror att rätt kandidat för detta uppdrag är driven, noggrann och strukturerad. Du har en administrativ ådra och en ”can-do”-attityd. För dig är ingenting omöjligt och du ser till att ha all information innan du tar dig ann en uppgift. Vi ser det som en stor merit ifall du tidigare arbetat inom bygg och entreprenad, eller om du är utbildad entreprenadingenjör – men lägger också stor vikt vid personlig lämplighet där dina egenskaper kommer vara viktigast i slutändan. Rollen kräver en person som obehindrat kan kommunicera i tal och skrift på såväl engelska som svenska. Du behöver också ha goda kunskaper i Excel för att arbetet ska kunna utföras utan hinder. Om allt detta stämmer överens med dig så ser vi verkligen fram emot att läsa din ansökan!

Om verksamheten

Hällingsjöhus producerar och prefabricerar specialritade hus till både byggföretag och privatkunder. De ger råd och visar på lösningar och samarbetar med olika arkitekter när kunden inte har egna ritningar. Huvudverksamheten är byggnation av villor, framför allt i Västra Sverige. Bolaget producerar också tillbyggnader, parhus, flerfamiljshus och har på senare år utvidgat samarbeten med större byggföretag. Tillsammans med dem har Hällingsjö Hus byggt grupphusområden med upp till närmare 100 hus. De köper dessutom tomtmark och bygger och säljer villor och bostadsrätter i egen regi.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
8 november
Sista ansökningsdag
31 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
54592

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.