Inköpare

Vi söker en Supply Chain Specialist till Dagab Inköp & Logistik.

Har du ett brinnande intresse för varuflöden? Är du engagerad, ambitiös och serviceinriktad? Vill du arbeta i ett växande företag med höga ambitioner och trevliga kollegor? Då kan det här vara rätt jobb för dig!

Till Dagab Inköp & Logistik AB söker vi nu en lösningsfokuserad Supply Chain Specialist. Du kommer tillsammans med ditt team ansvara för optimal påfyllnad och lagerhållning genom att i alla lägen arbeta för ett stabilt och effektivt varuflöde till våra e-handelslager.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Om tjänsten

Som Supply Chain Specialist får du en bred roll med stor möjlighet att påverka arbetsmetoder och bidra till teamets gemensamma prestationer. Du har ansvar för skapande och initierande av tydliga processer kring Dagabs varuflöden, med fokus på sortimentskontroll och inleveransflöde till de olika lagerenheterna. En roll som ska ta mandat i frågorna och samtidigt fungera som en supportande roll för flödesplanerarna.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Supply Chain Specialist kommer du att ha ett koordineringsansvar kring de förändringar som uppstår genom de sortimentsbeslut som fattas i andra delar av vår verksamhet.

Enheten som arbetar fokuserat med e-handelsflöden har bara funnits sedan årsskiftet och därför finns nu ett stort behov av att skapa och sätta metoder för planering och styrning. Du får en central roll i framtagandet av dessa nya arbetssätt och du kommer att arbeta direkt mot Dagabs strategiska processer för att skapa en optimal logistik anpassad till kundernas förväntningar på vår e-handel.

Utmaningarna är många och det är därför viktigt att kunna skapa flexibilitet i varuflödet samtidigt som effektiviteten bibehålls. I denna roll kommer du att arbeta både individuellt och tvärfunktionellt. Du kommer dagligen ha tät kontakt och nära relation med roller inom Axfoods interna funktioner så som Sortiment & Inköp, Lagerenheterna och inte minst kedjorna Willys Hemköp och Mat.se. Dessa kommunikationskanaler är en förutsättning för att nå de nyckeltal du kommer att ansvara för.

Vem är du?

Vi söker dig som har en Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller logistik. Du har tidigare logistikerfarenhet eller arbetat med andra liknande arbetsuppgifter i minst 3 år. Dina kunskaper är mycket goda i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du hanterar Officepaketet obehindrat, främst Excel. Har du kunskaper i SAP är detta mycket meriterande.

För att passa in i den här rollen söker vi dig som är driven och har ett stort engagemang. Vi ser att du som person har en positiv inställning, är kommunikativ och strukturerad. Du har ett stort servicetänk och trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Du är självgående och är inte rädd för att ta egna initiativ och komma med förslag på nya lösningar och idéer. Vi ser framför oss en person som tänker långsiktigt och bidrar till teamet genom god samarbetsförmåga.

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av förtroende, engagemang, glädje och kommunikation. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande.

Om verksamheten

Dagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
10 maj
Sista ansökningsdag
2 juni
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
53607

Elizabeth Darevik

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.