Ekonom

Vi söker en ekonomiassistent till Neoplan Väst AB

Neoplan Väst AB söker en ekonomiassistent till deras kontor i Göteborg. Tycker du om att jobba brett och har en passion för siffror och ordning? Vill du ha en arbetsgivare där du kommer få alla förutsättningar för att lyckas i din roll och få mycket ansvar, då är detta en tjänst för dig. Om du bidrar med en vilja av att lära och ett driv av att göra, så hjälper Neoplan till med resten.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I tjänsten som ekonom kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:

– Hantering av leverantörsfakturor, dvs ankomstregistrering, attestförfarande, kontering och betalningar
– Reskontrahantering, fakturering och administration
– Skatter och moms
– Möjligheter finns också att på sikt medverka i förändrings- och utvecklingsarbetet, som ständigt pågår i företaget.
– Avstämningar (uppdelat per bolag) där du kommer att arbeta med ett eller flera dotterbolag.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller några års arbetslivserfarenhet. För att trivas i rollen gillar du att arbeta i en spännande omgivning där du får ta mycket eget ansvar och vara med och driva ekonomiarbetet framåt. Vi arbetar i en internationell miljö så vi vill att du är flytande i svenska och engelska språket, i både tal och skrift. Du har systemvana och goda kunskaper i Excel.

För att trivas i denna roll ser vi att du är en person som är noggrann, analytisk, strukturerad och serviceinriktad. Du har förmågan att se helheten men också detaljer och tycker om att lösa problem. Du är lyhörd och tar gärna egna initiativ. Vidare ser vi att du har god social kompetens, gott ordningssinne och förmåga att prioritera. Att arbeta självständigt såväl som tillsammans med kollegor, är något som du lockas av. Arbetet sker nära verksamheten, varför det är viktigt att vara lyhörd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi är en organisation där varje individ gör stor skillnad.

Tjänsten är en tillsvidare anställning hos uppdragsgivaren, med 6 månaders provanställning.
Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placering: Göteborg

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Elizabeth Darevik, elizabeth.darevik@poolia.se. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Svenska Neoplan AB är officiell importör för MAN Truck & Bus AGs buss och lastbilsprogram i Sverige vilket innefattar varumärkena Neoplan och MAN. Bolagens verksamhet innefattar försäljning av nya och begagnade bussar och lastbilar samt reservdelar på den svenska marknaden. Bolagen driver även ett flertal verkstäder runt om i Sverige som står för service och reparationer.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
9 november
Sista ansökningsdag
11 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65549

Elizabeth Darevik