HR-specialist

Vi söker en HR-ansvarig till myndighet i centrala Göteborg

Vi söker dig som kan axla ett stort ansvar för inom HR-avdelningen och är sugen på en ny utmaning! Tjänsten är ett konsultuppdrag och sträcker sig från 7 februari till mitten på maj.
Varmt välkommen med din ansökan – tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

Om tjänsten

Du ansvarar för myndighetens frågor inom det arbetsgivarpolitiska området. Det innebär att arbete med både operativa och strategiska frågor inom HR-området.

I arbetet kommer du ge råd och stöd till chefer och medarbetare i alla typer av HR-frågor. Duförväntas planera, leda, genomföra och utveckla frågor om kompetensförsörjning och arbetsmiljö. Myndigheten har flera pågående rekryteringar under våren och arbetar i systemet ReachMee med dessa. Du kommer även att arbeta med ledar- och medarbetarskap och kollektivavtalsfrågor på myndigheten.

Du ansvarar också för dokumentation inom HR-området som kan vara aktuella under perioden.
I arbetsuppgifterna ingår förhandlingar och information enligt MBL och vårt systematiska arbetsmiljöarbete. Som HR-ansvarig är du myndighetens kontaktperson gentemot Arbetsgivarverket, Trygghetsstiftelsen och företagshälsovården.
Arbetet utförs i nära samarbete med administrativa chefen, generaldirektören samt övriga chefer och medarbetare i verksamheten.

Vem är du?

För att vara kvalificerad för rollen ser vi att du har:
– akademisk examen med inriktning mot personal- och arbetslivsfrågor eller annan likvärdig utbildning.
– minst fem års gedigen och bred erfarenhet av kvalificerat HR-arbete inom statlig myndighet eller annan offentlig verksamhet.
– god kännedom om arbetsrätt och regelverk som gäller för statliga myndigheter eller andra offentliga verksamheter.

Som person är du resultatinriktad, kommunikativ och har en god samarbetsförmåga, samtidigt som du är självständig i sitt arbete, har hög integritet och gott omdöme. Du är trygg i sig själv och i en ansvarsfull HR-roll som denna och du har lätt för att skapa förtroende. Dessutom är en hög servicenivå, noggrannhet och prestigelöshet viktigt! Rollen som HR-ansvarig kräver förmåga att växla mellan frågor med olika komplexitet samt att självständigt kunna driva HR-arbetet genom ledningsgruppen och cheferna. Därmed är det viktig att du är flexibel och kan prioritera ditt arbete.

Om verksamheten

Våra kunder inom HR är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela HR-området – allt från personalchefer och HR-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer – kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
12 januari
Sista ansökningsdag
23 januari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
62682