Administratör

Vi söker en administratör till Backa Pastorat

Har du några års erfarenhet av att arbeta som administratör? Är du serviceinriktad, prestigelös och självständig med god samarbetsförmåga då kan detta vara rollen för dig.

Om tjänsten

I rollen är du ett viktigt stöd för chefer och övriga medarbetare. Du har kunskap, intresse och förståelse för förvaltningsfrågor inkl. fastighetsadministration, ekonomi och allmän kontorsadministration.

Du tar egna initiativ och ansvarar för dina arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och är inte rädd att ta i där det behövs.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetet innebär att granska, sammanställa och bearbeta material så som fakturaunderlag, viss fakturering och bokföringsorder, protokoll och minnesanteckningar.

Du blir kontaktperson till extern löne- och ekonomihantering, stöd till enheterna betr. ekonomiadministration, administratör i fastighetsutskott samt administratör vid myndighetsärenden.

I arbetsuppgifterna ingår kollekt- och kontanthantering samt -registrering, handläggning av personalförmåner, diarieföring, viss systemadministration och övriga förvaltningsuppgifter.

Vem är du?

Du är trevlig, serviceinriktad och vill samarbeta med människor av alla dess slag. Du ambitiös, driven och kan arbeta fokuserat med flera uppgifter samtidigt. I ditt arbetssätt är du ansvarstagande, strukturerad, lösningsorienterad och värdesätter ordning och reda. Du är en god lagspelare, social och öppen men även ödmjuk och trygg i dig själv. Rätt person för denna tjänst är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans värdegrund.
Det är meriterande att ha en eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet från kontorsadministration, gärna inom Svenska kyrkan. Du kommunicerar obehindrat i det svenska språket i både tal och skrift.

Krav för tjänsten:
• Eftergymnasial utbildning alternativt flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
• Medlemskap i Svenska kyrkan
• Van att arbeta i datorsystem
• Van att orientera sig i ekonomisystem

Meriterande:
• Tidigare arbete inom Svenska kyrkan
• kunskap i Aveny, Microsoft 365
• Public 360

Om verksamheten

Om Backa Pastorat
Backa pastorat ligger på östra Hisingen och består av två församlingar, Tuve-Säve och Backa. I Tuve-Säve församling finns Tuve kyrka, Glöstorpskyrkan, Kärra kyrka, Säve kyrka och Rödbo kyrka. I Backa församling finns Backa kyrka och Brunnsbokyrkan. Pastoratet har en blandning av hyreshus från miljonprogrammet, bostadsrätter och villor samt skogstäckta områden och renodlad landsbygd.
Backa pastorat har fyra egna förskolor som är belägna i anslutning till kyrkorna i Backa, Säve, Kärra och Tuve.
Här erbjuds du friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme per vecka, samt möjlighet till flextid inom givna ramar.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Hisings-Backa.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan
Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig ansöka snarast. Du söker tjänsten via http://www.poolia.se
Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt.
Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult elizabeth.darevik@poolia.se
Välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
12 januari
Sista ansökningsdag
12 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
67200

Elizabeth Darevik