Chefsassistent

VD-assistent till bolag inom arkitektur i Göteborg!

Vår kund inom arkitektur behöver för tillfället förstärka arbetsteamet och har nu ett uppdrag som VD-assistent. Uppdraget börjar efter sommaren och beräknas pågå under hösten och början av 2023. För rätt person kan finnas möjlighet för förlängning. Du blir anställd av Poolia Väst som konsult! Deras kontor som även är huvudkontoret finns placerat i Göteborg. De sitter i fina och fräscha lokaler mitt i stan på Magasinsgatan. Företaget erbjuder dig ett spännande uppdrag i ett välmående och värderingsstyrt företag.

Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Som Chefsassistent /Executive Assistant kommer du att arbeta nära VD på daglig basis. Du kommer att fungera som koordinator för många av företagets operativa och strategiska möten bland annat styrelsemöten, företagsledningsmöten och kontorschefsmöten. Du ansvarar för agendor till möten, sammanställning och utskicka av material inför möten, protokollskrivning, bokning av lokaler och resor. I detta arbete kommer du att ha kontakt med personer från alla delar av företaget.

I vardagen ansvarar du för hantering av VD:s kalender, mail, resebokningar, bokningar av konferenser och andra administrativa uppgifter. Dina arbetsuppgifter är varierande. Ditt arbete kommer att kräva att du vid behov, reser med VD och bistår vid möten och andra evenemang som hålls på annan ort än placeringsort.

Vem är du?

• För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av en liknande roll med varierande och stöttande arbetsuppgifter.
• Rollen förutsätter mycket god förmåga att uttrycka sig väl i både tal och skrift på svenska och engelska samt en god stilistisk förmåga.
• Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och vana att göra presentationer i powerpoint.
• Du har god vana att skriva protokoll.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, rätt attityd och inställning till arbetet. Som person är du serviceinriktad, flexibel och prestigelös. Vidare är du ansvarstagande och noggrann. Du har ett proaktivt arbetssätt och kan arbeta både självständigt och i team. Du bidrar med din positiva och sociala natur som passar väl in i företagets kultur. Du trivs med att dagligen ha kontakt med många människor och samarbetar väl med andra.

Om verksamheten

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet digitala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension. Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
27 juni
Sista ansökningsdag
10 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64877

Johanna Tovesson