Laboratorieingenjör

Utvecklingsingenjör inom HealthTech / Göteborg

Är du motiverad att utvecklas på ett ledande bolag som fokuserar på cirkulär hållbarhet och framtidens hälsa? Definierar du dig som en driven, humanistisk och innovativ ingenjör? Då är du kanske den vi söker! Konsultuppdraget är långsiktigt med start enligt överenskommelse baserad i centrala Mölndal.

Om tjänsten

I rollen som utvecklingsingenjör med fokus på produktutveckling kommer du få en unik möjlighet att utmana din kunskap, kompetens och drivkraft. I nära samverkan med ingenjörskollegor kommer ni utveckla och utvärdera nya världsledande hälsofrämjande produkter. För att ha rätt förutsättningar in i rollen ser vi gärna att du har 2+ års relevant arbetslivserfarenhet tillsammans med en ingenjörsexamen inom kemiteknik, biloteknik, maskinteknik eller motsvarande.

Om verksamheten

Poolia är ett bemannings- och rekryteringsföretag som är experter på att hitta och matcha kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Det är individer på rätt plats bygger framgångsrika företag. Poolia har i 30 år fokuserat på en sak, att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom Life Science där vi själva är specialister. Poolias ledstjärnor speglar hur vi beter oss – vår kultur. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och välkända varumärkena i branschen.

Är du intresserad av tjänsten eller känner någon som kan vara en bättre match? Ansök eller rekommendera idag!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
22 januari
Sista ansökningsdag
9 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55960

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.