Utbildningsadministratör

Utbildningsadministratör till lärosäte i Göteborg, deltid

Till ett lärosäte i Göteborg söker vi nu en utbildningsadministratör med start i augusti på heltid eller deltid. Om du arbetar heltid är tjänsten cirka tre månader, arbetar du deltid (som lägst 50 %) blir det istället 5-6 månader.
I tjänsten är du administrativt stöd till studierektorer, undervisande personal samt studenter. Läs mer om tjänsten nedan och sök redan idag – urval och intervjuer genomförs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om tjänsten

Arbetet som utbildningsadministratör avser administration av program på kandidatnivå, masternivå, fristående kurser samt uppdragsutbildningar inom svenska som andraspråk

• Du kommer att utgöra ett administrativt stöd till studierektor, undervisande personal samt studenter. Det innebär bland annat registrering, utskick, resultatrapportering, administration i samband med tentamina och support av webbaserade studenttjänster
• Det kan komma att ingå ytterligare administrativa ansvarsområden. Du kommer även att vara backup för lokalbokning och
schemaläggning.
• Möjlighet till ett visst distansarbete finns. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet av distansarbete och digitala verktyg/system som Zoom och Teams

Lärosätet är en arbetsplats som präglas av ett mycket gott samarbete och arbetsglädje. Du kommer att ingå i verksamhetsstödet, omfattande 11 personer inom olika yrkeskategorier. Det är ett professionellt team där det råder ett nära och stimulerande samarbete samt ett gott utbyte av erfarenheter/kunskaper.

Vem är du?

Vi söker dig som har:
• relevant eftergymnasial utbildning
• goda språkkunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift
• god datorvana (främst Word och Excel)
• minst ett (1) års erfarenhet av administrativt arbete

Det är meriterande om du har följande
• erfarenhet av utbildningsadministration
• erfarenhet av något av eller alla följande program: Canvas, LADOK, Gubas, DISA och NyA

Arbetet innebär daglig kontakt och interaktion med andra människor och därmed kommer mycket stor vikt att läggas vid
personliga egenskaper såsom engagemang och servicekänsla samt att du har ett strukturerat, noggrant och problemlösande arbetssätt.
Verksamheten präglas av arbetstoppar och därmed krävs det att du måste vara stresstålig samt ha en stor organisatorisk förmåga.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
20 juni
Sista ansökningsdag
7 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64972

Elsa Jonasson