Utbildningskoordinator

Utbildare på deltid till CompuGroup Medical

Vi på CGM arbetar mot visionen om att Sverige ska vara världsledande på e-hälsa 2025. Det gör vi genom att utveckla innovativa och tekniskt avancerade produkter och tjänster som ska stötta vårdpersonalen i deras dagliga arbete, göra det möjligt för patienten att vara delaktig i sin egen vård, bidra till forskningen och vara med och driva innovationsarbetet inom vården. Vi är marknadsledande leverantör av IT-lösningar och kommunikationstjänster till hälso- och sjukvården i Sverige.

Om du, precis som vi, brinner för att utveckla och förbättra svensk e-hälsa – då vill vi gärna träffa dig!

Om tjänsten

Nu söker vi en utbildare som ska bidra i ett viktigt pågående projekt för en av våra stora kunder inom hälsa och sjukvård. I projektet kommer man utbilda nya användare i ett vårdinformationssystem som heter PMO. Detta är ett konsultuppdrag via Poolia som kommer pågå under veckorna 18-20 och 36-42.

Personen som tilldelas uppdraget kommer själv utbildas i vårdsystemet och ges möjlighet att först gå med en ordinarie utbildare för att sedan ta egna klasser.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

I rollen har du egna klasser på måndagar och fredagar under de angivna veckorna. Arbetsdagarna är 8 timmar och utbildningarna är belagda mellan 08.30 – 16.00. Man kommer vara placerad på CGMs kunds lokal i centrala Göteborg. Utbildningen utförs med hjälp av ett manus.

Arbetsuppgifter:
* Gå igenom systemet via demo
* Vara behjälplig vid praktiska övningar

Vem är du?

Personen vi söker har tidigare varit i kontakt med PMO som programvara, exempelvis från arbete inom skolhälsovården. Det är inte ett krav, men ses som meriterande om man också har erfarenhet från hemsjukvård. Har du dessutom vana att utbilda grupper om 5-10 personer så ses detta som en ännu högre merit. Som person är du kommunikativ, pedagogisk och strukturerad. Du har en förmåga att möta människor och tycker om att stötta och utbilda personal. Då utbildningen ska hållas på svenska är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

På grund av uppdragets upplägg tror vi att du som söker har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Om verksamheten

CGM är en internationell koncern inom området e-hälsa med cirka 5 000 medarbetare med lång och bred erfarenhet och kompetens inom områden som medicinsk informatik, teknisk arkitektur samt kunskap kring vårdverksamheternas egna processer. Vi finns representerade med kontor i 19 länder och en stor kundbas i 55 länder. Våra e-hälsolösningar stödjer verksamhetsbehoven inom hälso- och sjukvård, social service, rehabilitering, laboratorier, tandvård, företagshälsovård, barnhälsovård och elevhälsa. Vår övergripande vision ”Synchronizing healthcare” genomsyrar allt vårt arbete.

Med vår långa erfarenhet, en stark internationell närvaro och en bred förankring på den svenska hälso- och sjukvårdsmarknaden kan vi leverera ett partnerskap i ett långsiktigt och ömsesidigt givande samarbete. Våra kommunikationstjänster och driftslösningar kompletterar de produkter vi utvecklar och bildar tillsammans en helhetslösning som vi som leverantör eftersträvar till våra kunder.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
11 februari
Sista ansökningsdag
16 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56198

Alma Backendal

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.