Rekryterare

Talent Acquisition Partner till AstraZeneca

Är du en erfaren rekryterare redo för en spännande roll? Kan du tänka dig att använda din expertis för att påverka utvecklingen av livsförändrande läkemedel? Då är detta ett tillfälle du inte vill missa! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start så fort som möjligt och sträcker sig minst 1 år fram.

På AstraZeneca är vi dedikerade till att vara en bra arbetsplats. Där du har befogenhet att tänja på vetenskapens gränser och släppa loss din entreprenörsanda. Det finns ingen bättre plats att göra skillnad för medicin, patienter och samhället. En inkluderande kultur som kämpar för mångfald och samarbete. Alltid engagerad i livslångt lärande, tillväxt och utveckling.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

Human Resources (HR) på AstraZeneca är en snabb, kreativ och målmedveten miljö där ambitiöst innovativt tänkande uppmuntras. Inom HR har vi byggt en global Talent Acquisition-funktion i världsklass – ett team med mångsidig erfarenhet, kompetens och personligheter. Här samarbetar vi med rekryteringschefer och tvärfunktionella specialister genom hela rekryteringsprocessen, och vi brinner för att leverera en verkligt differentierad rekryteringschef och kandidatupplevelse.

Vi söker nu en ny kollega till vårt team som Talent Acquisition Partner. Vi tror verkligen att alla bidrar med en unik uppsättning kompetens. Din nyfikenhet och passion för personlig utveckling kombinerat med stöd från kollegor, mentorer och ledare, kommer att säkerställa att du maximerar dina färdigheter, förmågor och bidrag.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Först och främst kommer du att ansvara för att hantera flera rekryteringsprocesser med lokala och globala topptalanger och agera som det lokala SME med anställning till IT. För att göra detta på ett framgångsrikt sätt kommer du att samarbeta med Team Lead för Talent Acquisition, Global Talent Acquisition Partners/GTAqL, rekryteringschefer, Human Resources Business Partners och Senior Business Leaders.

En vanlig dag inkluderar att arbeta med annonsering, inköp, varumärkesbyggande, intervjuer, kandidatdiskussioner, inklusive erbjudanden och hantering av hela rekryteringsadministrationsprocessen. Du förväntas ge ett rådgivande förhållningssätt till rekryteringscheferna genom att använda din tidigare erfarenhet för att påverka och ge råd i rekryteringsfrågor.

Många av våra kandidater är internationella talanger som flyttar till Sverige för att ansluta sig till AstraZeneca. I erbjudandeprocessen ingår alltså att främja Sverige som en bra plats att bo på, AstraZeneca Göteborg som en bra arbetsplats och vårt flyttstöd. AstraZeneca är ett internationellt företag och därför måste du vara bekväm med att hantera roller som ibland är baserade utanför Sverige.

Utöver den dagliga rekryteringen kan du även arbeta med tredjepartsleverantörer, stötta projekt både lokalt och globalt och mentorskapa rekryteringschefer. Du kommer att ingå i ett samarbetsteam där vi uppskattar och stöttar varandra i en högt tempo och flexibel arbetsmiljö.

Vem är du?

Du kommer att ha påvisbar erfarenhet av att rekrytera IT-proffs inom alla discipliner inklusive senioranställningar. Hanterade flera rekryteringsprocesser och kampanjer under hela livscykeln från start till att hantera förhandlings- och offertprocessen. Dina interpersonella inflytande och konfliktlösningsförmåga är utmärkta och även om du kan leverera som en del av ett bredare team, är du en självgående och kan arbeta självständigt.

Du kommer att ha erfarenhet av att utveckla och leverera genom att använda dina egna kreativa initiativ-sourcing-kampanjer och är mycket säker på att producera talangpipelines.

Vi tror också att du har:

• Erfarenhet av rekrytering av IT-profiler
• Expert på att leverera hela livscykelrekryteringstjänster i en komplex global miljö
• Expert på flerkanalsriktade rekryteringsmarknadsföringskampanjer och att identifiera och säkra passiva kandidater via olika ’direkta’ kanaler – Sociala medier; LinkedIn etc., nätverkande, marknadskartläggning, karriärmässor, branschevenemang mm
• Ett kreativt och innovativt tillvägagångssätt för att använda relevanta tillgångar för employer branding
• Förmåga att arbeta i en fartfylld, smidig och föränderlig miljö
• Uppvisa en stark kompetens inom ledning av intressenter och relationsbyggande.
• Mycket kompetent IT-kunskap, inklusive alla Microsoft office, kalkylblad, databaser, rapporter och förmåga att producera meningsfull ledningsinformation
• Påvisbar förmåga att samarbeta över kompetensuppsättningar, personlighetsstilar och kulturer
• Erfarenhet av att driva hela livscykeln för rekryteringsprocesser i olika länder och kompetenser
• Erfarenhet av komplexa rekryteringar inklusive att erbjuda omplacering av kandidater
• Erfarenhet av att anställa in i Sverige och känna till grundläggande svensk arbetsrätt.
• Erfarenhet av Workday applikationsspårningssystem eller annat relaterat system.

Om verksamheten

Så, vad händer nu?
Är du redo att ta med nya insikter och fräscht tänkande till bordet? Vi har en plats tillgänglig och vi hoppas att den är din.

AstraZeneca omfattar mångfald och lika möjligheter. Vi är fast beslutna att bygga ett inkluderande och mångsidigt team som representerar alla bakgrunder, med ett så brett utbud av perspektiv som möjligt, och att utnyttja branschledande kompetens. Vi tror att ju mer inkluderande vi är, desto bättre kommer vårt arbete att bli. Vi välkomnar och överväger ansökningar om att ansluta sig till vårt team från alla kvalificerade kandidater, oavsett deras egenskaper. Vi följer alla tillämpliga lagar och förordningar om icke-diskriminering vid anställning (och rekrytering), samt krav på arbetstillstånd och verifiering av anställningsbehörighet.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
26 maj
Sista ansökningsdag
9 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68756

Emilia Malm