Systemutvecklare

Systemingenjör till globalt hygien- och hälsobolag

Är du en nyfiken, utåtriktad och driven systemingenjör med några års labberfarenhet? På uppdrag av vår globala kund baserad i Mölndal rekryterar vi nu en nyckelperson. Konsultuppdraget är långsiktigt och planerar att starta innan sommaren med stora möjligheter till överrekrytering.

Är du intresserad att veta mer? Ansök redan idag!

Om tjänsten

Tjänsten som systemingenjör är tvådelad med målsättning att du ska bli en LIMS (Laboratory Information Management System) Superuser. Som LIMS Superuser kommer du ha en unik möjlighet att inneha en nyckelroll på bolaget med lokalt ansvar och många kontakter. Ansvaret innebär kortfattat att utveckla LIMS systemet för att optimera användarvänlighet och hantering av labbdata samt lära ut dina systemkunskaper och uppmärksamma aktuella uppdateringar till berörda kollegor. Tjänsten kommer att vara kopplad till bolagets största utvecklingsteam där du kommer, i en mindre omfattning, hjälpa dina kollegor att testa och utveckla nya medicintekniska produkter.

Vem är du?

För att ha rätt förutsättningar i rollen ser vi att du har en akademisk bakgrund inom kemiteknik, bioteknik, datateknik, maskinteknik, teknisk fysik eller motsvarande tillsammans med några års labberfarenhet – gärna inom testning och utveckling. Det är starkt meriterande om du har beprövad programmering- och systemkunskaper. Du har flytande kunskaper i engelska samt mycket goda kunskaper i svenska. För att trivas bra i rollen tycker du om att lösa logiska problem, ha många kontaktytor och uppskattar ständigt lärande. Som person är du positiv, utåtriktad och driven. Vidare är du pedagogisk, självständig, kommunikativ och samarbetsvillig.

Om verksamheten

Som konsult på Poolia är du vår allra viktigaste tillgång. För oss är det självklart att vi tar vårt arbetsgivaransvar i alla situationer. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 30 års erfarenhet att tillsätta kvalificerad kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom Life Science där vi själva är specialister. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och välkända varumärkena i branschen.

Tveka inte att kontakta Jenny om du har frågor innan din ansökan.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
19 maj
Sista ansökningsdag
31 maj
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
56623

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.