Systemadministratör

Systemadministratör till kund i centrala Göteborg

Trivs du i en administrativ roll, älskar problemlösning och vill arbeta på en av Göteborgs mest attraktiva arbetsplatser? Då har du hittat rätt!
Vår kund söker nu en systemadministratör med start i oktober fram till och med januari 2023 med chans till förlängning!
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag – varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Du kommer arbeta i vår kunds moderna lokaler i centrala Göteborg. Du kommer att arbeta med drivet team med en varm laganda!
Syftet med tjänsten är att hantera och kvalitetssäkra hela mätvärdesprocessen från strukturinformation och mätvärden till levererat mätvärde för exempelvis fakturering, energitjänster eller till externa parter samt avräkning.

Tjänsten är på 100 % (40h/vecka) och du behöver sitta i kundens lokaler minst 51 %.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Insamling, hantering och leverans/export av mätvärden för samtliga produkter inom koncernen för vår kund.
• Hantering och kvalitetssäkring, både löpande och fördjupat, av hela mätvärdesprocessen från strukturinformation och mätvärden till levererat mätvärde för exempelvis fakturering, energitjänster och till externa parter.
• Analys och felanmälan av mät- och kommunikationsutrustning samt system.

Vem är du?

Vi söker dig som har en god helhetssyn, är förändringsbenägen och som arbetar strukturerat. Du trivs i att jobba nära dina lagkamrater på avdelningen och kommer gärna med egna idéer och förslag på förändring. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och trivs i en bred roll.

I övrigt ser vi att du:
– Har en akademisk utbildning som högskoleingenjör, systemvetenskap, dataekonom, IT eller liknande
– 1-2 års relevant yrkeserfarenhet
– Mycket god systemvana samt kännedom om fakturerings- och ärendehanteringssystem
– Flytande svenska och engelska i tal och skift

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
16 september
Sista ansökningsdag
15 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
65822

Elsa Jonasson