Övrigt

Spontanansökan Life Science Göteborg

Är du ofrivilligt arbetssökande till följd av coronapandemin? Har du reflekterat under året och landat i att du är redo för nytt jobb? Värdesätter du ett tryggt, personligt och engagerad arbetsgivare? Då är Poolia Life Science Göteborg kanske rätt för dig eller någon du känner!

Om tjänsten

Vi söker nu fler konsulter till Poolias LS-team som är motiverade att påverka life science branschen i Västra Götaland. Som konsult hos oss kommer du att utvecklas med en trygg anställning i långsiktiga konsultuppdrag – med stora möjligheter till anställning hos kund. Dina värderingar och din konsultmässighet är viktigast för oss i värdeskapande samarbete tillsammans med en inre drivkraft att samskapa framtidens hälsa. Vilket konsultuppdrag du matchas in på baseras på din kompetensprofil och ditt intresseområde.

Poolias LS-team består av:
• Forskare med expertis inom hjärt- och kärlsjukdomar, andningsvägar, onkologi och autoimmunitet.
• Legitimerade apotekare och sjuksköterskor med talang för koordinering, administration, sälj och/eller projektledning.
• Laboratorieingenjörer och produktvecklare inom medicinteknik med olika ingenjörsinriktningar.
• Talanger med kompetens inom MDR och Regulatory Affairs.
• Biostatistiker och bioinformatiker med intresse för AI och läkemedelsutveckling.

Om verksamheten

Som konsult på Poolia är du vår allra viktigaste tillgång. För oss är det självklart att vi tar vårt arbetsgivaransvar i alla situationer. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 30 års erfarenhet att tillsätta kvalificerad kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom life sciences där vi själva är specialister. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och stabila bolagen i branschen.

Välkommen med din spontanansökan idag!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
13 januari
Sista ansökningsdag
28 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57618

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.