Forskare

Spontanansökan Life Science Göteborg

Är du redo för en omväxlande och utvecklande karriär som Life Science konsult efter sommaren? Värdesätter du en arbetsgivare som ger dig uppmuntrade karriärutveckling med livsbalans, arbetsglädje och frihet med kollektivavtal? Då är Poolia Life Science rätt arbetsgivare för dig.

Vem är du?

Poolia Life Science har partnerskap med +30-tal globala företag och startups inom västsvenska life science. Många av våra samarbetspartner står inför spännande och utmanade organisationsförändringar med tillväxt i höst. Vi söker nu dig som är motiverad och redo att påverka branschen i långsiktiga konsultuppdrag. Din personlighet, värderingar och ambitioner är viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens hälsa.

Just nu söker våra samarbetspartner:
• Framåtsträvande ingenjörer med BSc/MSc examen inom bioteknik, kemiteknik, materialteknik, maskinteknik eller motsvarande.
• Innovativa forskare med PhD/Postdoc inom hjärt- och kärlsjukdomar, andningsvägar, cancer, inflammation, autoimmunitet eller motsvarande.
• Affärsdrivna legitimerade apotekare, sjuksköterskor, läkare eller motsvarande.

Om verksamheten

Vi som jobbar på Poolia strävar alltid mot att göra vårt bästa. Vi vågar testa det oprövade och vi har en vilja att ta ansvar – för våra kunder, för våra kandidater och för varandra. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att de ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare. För mer information: https://www.poolia.se/om-poolia/jobba-pa-poolia/

Välkommen med din spontanansökan!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
23 augusti
Sista ansökningsdag
22 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54281

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.