Administratör

Sourcing Project Associate for AstraZeneca!

Här får du möjlighet att göra en meningsfull skillnad för patienters liv. Med vetenskapen i centrum är detta platsen där genombrott som föds i labbet blir transformativa läkemedel – för världens mest komplexa sjukdomar. Svara på otillfredsställda medicinska behov genom att vara banbrytande för nästa våg av vetenskap, fokusera på resultat och forma patientens ekosystem.

Har du ett intresse för den kliniska försörjningskedjan och att arbeta med externa leverantörer och är du en person som vill vara en del av ett verkligt globalt team och spela en nyckelroll för att få läkemedel till patienten – ansök ??till Sourcing Project Associate!

Detta är ett konsultuppdrag på AstraZeneca och du kommer att vara anställd av Poolia.

About the position

Läkemedelsteknik och utveckling (PT&D) tillämpar vetenskap och teknik som förvandlar koncept till verkliga läkemedel som hjälper miljontals människor. Vi arbetar över hela värdekedjan, designar och levererar aktiva ingredienser, formuleringar och anordningar som krävs för att stödja nya läkemedel – från tillbehör för användning i toxikologiska studier och kliniska prövningar till att utveckla tekniken för att säkerställa att läkemedel kan skalas upp för kommersiell tillverkning.

Clinical Manufacture & Supply (C&MS) inom PT&D tillhandahåller en smidig och flexibel end-to-end Clinical Supply Chain som tillverkar, lägger ut och levererar förnödenheter och tjänster till hundratusentals patienter över hela världen.

CM&S söker nu en Sourcing Project Associate för att ansluta sig till vår globala Sourcing-funktion. Vi söker dig som omfamnar förändring, visar stort initiativ, flexibilitet och en vilja att lära. Som Sourcing Project Associate kommer du att bygga arbetsrelationer med externa leverantörer och arbeta i team av interna experter (t.ex. tekniska, kvalitetssäkring, inköp) i inköp av tjänster och varor som krävs av CM&S från externa leverantörer till stöd för globala projekt för AstraZeneca .

Försörjningskedjans områden som hanteras av Sourcing är relaterade till: Läkemedelssubstans, Läkemedelsprodukt, Devices & Intelligent Pharma, Analytical Services, Pack Label & Distribution och Comparators. Denna roll kommer att ha ett specifikt fokus på att anskaffa de tjänster som krävs för Clinical Trial Pack, Label & Distribution och/eller anskaffa kommersiellt tillgängliga produkter för användning i AstraZeneca sponsrade kliniska prövningar.

Your profile

Vi vill gärna ta emot ansökningar från personer med god affärsadministrativ kompetens, gärna som har arbetat med såväl externa leverantörer som interna intressenter i en stödjande funktion.

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
• Goda kvalifikationer på gymnasienivå och högre nivå (examen inte nödvändigt), inklusive matematik, engelska och naturvetenskap, Supply Chain eller Business ämne
• God kommunikations- och teamarbetsförmåga
• Hög organisationsförmåga och självförtroende att arbeta självständigt
• Logiskt tänkande för att kunna tillämpa processer
• Förmåga att tillämpa ett rationellt förhållningssätt till problemlösning; göra bedömningar baserade på sunda resonemang, närma sig problem på ett logiskt sätt
• Oro för standarder
• Hög räkne- och läskunnighet
• Digital kompetens
• Förmåga att lära
• Egen motivation / initiativ

Meriterande:
• Erfarenhet av att arbeta med externa leverantörer
• Teknisk kunskap för den aktivitet som skaffas (Clinical Supply Chain)

About the organisation

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård

Om Astra Zeneca:
AstraZeneca är ett stort internationellt hälsovårdsföretag som är engagerat i forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel och tillhandahållande av hälsovårdstjänster. Men vi är mer än ett av världens ledande läkemedelsföretag – på AstraZeneca är vi stolta över att ha en unik kultur som inspirerar till innovation och samarbete. Här får medarbetarna möjlighet att uttrycka olika perspektiv – och får känna sig värdefulla, energiska och belönade för sina idéer och kreativitet.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
14 september
Sista ansökningsdag
25 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65684

Elsa Jonasson