Logistiker

Sommarjobba som logistikkoordinator till Grimaldi i Göteborg!

Har du intresse för logistik och är intresserad av arbeta på ett företag som verkar inom internationell sjötransport? Då är detta sommarjobbet för dig! Vi söker en transportkoordinator/logistikkoordinator till Grimaldi i Göteborg! Rollen är ett sommarjobb som konsult med start i maj och sträcker sig till slutet av augusti men för dig som läser sista året på din utbildning finns det även god chans till förlängning efter sommaren. Här finns även möjligheten för dig som är student att starta på 50% i maj och 100% i juni.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande! Har du frågor om rollen så tveka inte att mejla mig! Emilia.malm@poolia.se

Om tjänsten

Grimaldi beläget i Majorna i Göteborg söker en driven person till en assisterande tjänst på den operativa avdelning. Du kommer alltid att arbeta tillsammans med någon av ordinarie personal och assistera denne. Tjänsten innebär handläggning av transportbokningar av gods som t.ex. containers, styckegods & fordon, upprättande av transport dokumentation och kundservice i samband med detta. Arbetet sker i kundens IT system men delvis kan de även ske i andra kunders IT system.

Grimaldi arbetar 37,5 tim / vecka.

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning eller pågående utbildning inom logistik/sjöfart eller motsvarande som trivs i en administrativ roll. Som person är du serviceinriktad och tycker om att samarbeta. Du är en riktig teamplayer vill säga. Viktigt för rollen är att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
15 mars
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Sommarjobb
Referensnummer
68027