IT-ansvarig

Senior IT-konsult till Nordlo i Göteborg

Trivs du att jobba i team som har som målsättning att ha Sveriges nöjdaste kunder? Bra, för nu söker vi en lagspelare som älskar service och har en bred IT kunskap. Samarbete är en grundläggande förutsättning för oss på Nordlo – oberoende vart du befinner dig i organisationen är vi ett Nordlo och vi strävar alltid gemensamt mot våra mål. Hos oss på Nordlo rekryteras du inte alltid till en specifik detaljstyrd roll, utan snarare för din kompetens och potential. Det innebär att du kan arbeta självständigt, i ett team eller i olika projektuppdrag. Det vi lovar dig är ett expansivt bolag, en hel del utmaningar och ett härligt samarbete med många briljanta kollegor. Var redo för förändring, var redo att ständigt utvecklas och lära nytt och var redo att utmana en organisation att utmärka sig.

Om tjänsten

För rollen som IT-konsult hos oss på Nordlo ser vi att du har God kompetens inom:
• Kund och leverantördialoger
• Azure/Microsoft 365/Office 365
• Microsoft Windows Server
• Active Directory
• PowerShell

Grundläggande kompetens inom
• Nätverk
• SharePoint

Unix/Linux kompetens är meriterande.

Vem är du?

Din personlighet, vilja att utvecklas och ditt starka IT-intresse är något som vi värderar högt. På Nordlo arbetar vi tätt tillsammans och samarbetar mycket mellan teamen för bästa möjliga leverans. Du är driven, engagerad och gillar strukturerad problemlösning. Du gillar att jobba med människor och att hjälpa dem i deras dagliga arbete ser vi som en självklarhet.

Vidare ser vi gärna att du har:

• En väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området.
• Byggt upp en god övergripande kunskap om inom IT och har god teknisk förståelse för integrationer. (hur IT ”hänger ihop”), kommunikation, AD och kontohantering och Microsoft 365.
• Du känner en trygghet i att kommunicera tekniska detaljer och funktioner för olika intressenter.
• Eftergymnasial utbildning inom IT/teknik eller motsvarande.

Om verksamheten

Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och vi vill att våra medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Vi har valt en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat, så att du kan driva din egen och kundens utveckling, och nå din fulla potential. Vår strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör vi jobbet
tillsammans, vi agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för våra kunder.

Anställningsform: Tillsvidareanställning hos kund efter 6 månader.
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön enligt överenskommelse
Plats: Göteborg

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag. Skulle du ha några funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på Poolia.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
28 juli
Sista ansökningsdag
26 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65297