Sekreterare

Sekreterare till Jan Håkansson Byggplanering AB!

Är du en fena på administration? Vill du arbeta med varierande uppgifter tillsammans med ett härligt gäng? Då ska du forsätta läsa! Jan Håkansson Byggplanering söker en sekreterare till deras verksamhet. Detta är ett vikariat med start 5 augusti och sträcker sig fram till oktober 2020. Du kommer vara anställd utav Poolia och uthyrd till vår kund. Sök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen.

Om tjänsten

Jan Håkansson Byggplanering är ett i Göteborgsområdet ledande företag inom konsultverksamhet för byggprojektledning med 30 medarbetare. Deras uppdrag är större byggprojekt för fastighetsbolag och kommunala bolag. Du kommer abeta med ett drivet team på 4 personer. Detta är ett självständigt arbete och du kommer att jobba på deras kontor i Mölndal. Arbetstiderna är 08:00-17:00 med gemensam frukost på fredagar. Dina arbetsupgifter kommer att vara;

Utskrift av rapporter tekniska utredningar och utlåtande och tekniska inlagor till tvister.
Sammanställning av protokoll och rapporter.
Upprätta protokoll – efter diktamen från elektroniska media.
Självständigt ge förslag till redigering och språkliga kommentarer till skrivelser.
Utskick av protokoll och rapporter.
Kontakta deltagare inom arbetsgrupper för att bestämma möten.
Allmänt kontorsarbete – Uppföljning av projektens agenda.
Medverka vid arkivering av projekt och systematisera inkommande uppdrag.
Upprätta underlag till uppdragsbeskrivningar.
Delta vid pauser och vara behjälplig med ordningen.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Vem är du?

Vi söker dig som är en duktig administratör/sekreterare. Som person är du noggrann, effektiv, kommunikativ och driven. Du har inga problem att ta egna initiativ och du slutför dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du har;

Mycket goda datorskunskaper främst MS Office, Excel och gärna inom affärsystemet Visma.
Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Erfarenhet av administrativa och/eller sekreterarroller sen tidigare.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
8 juli
Sista ansökningsdag
19 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54060

Emilia Malm

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.