Administratör

Schemaadministratörer till PostNord Sverige!

Har du tidigare erfarenhet av administration och känner dig sugen på en ny utmaning? Då ska du söka denna roll! Just nu söker vi Schemaadministratörer till PostNord i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start så fort som möjligt och sträcker sig till sista april 2024.

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna är i huvudsak att importera schema, avvikelser och bokningar från PostNords tidhanteringssystem PIM-B samt att komplettera och kontrollera uppgifterna enligt fastställda rutiner i lönesystemet Heroma. I övrigt vara behjälplig och svara på chefers frågor kopplat till lönerapportering. Vi letar efter dig som är intresserad av ett stimulerande arbete där du får ta ansvar. Du kommer arbeta i ett härligt team där du kan utvecklas och får vara med på PostNords resa framåt.

Vem är du?

Vi välkomnar både seniora och juniora profiler att söka. Det vi önskar är att du ska ha mycket god administrativ förmåga samt mycket goda datorkunskaper, framförallt i Officepaketet, med fokus på Excel. Du har hög integritet samt god samarbetsförmåga, social kompetens och en utvecklad kommunikativ förmåga. Du behärskar obehindrat svenska i tal och skrift.

Om verksamheten

En spännande tid att jobba på PostNord! Just nu händer mycket i vår bransch, när e-handeln ökar och färre brev skickas. Framtidens utmaningar ser vi som spännande möjligheter. En del av utvecklingen innebär att vi på PostNord letar efter fler talanger som motiveras av ansvar, drivs av utmaningar och vill utvecklas. Nu banar vi väg för framtidens leveranser.

Du kan påverka framtiden.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
2 juni
Sista ansökningsdag
12 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68664

Emilia Malm