Säljassistent

Säljassistent till välkänd kund i Göteborg!

Är du en fena på administration och intresse för teknik? Har du även erfarenhet av försäljning så är du klippt och skuren för denna roll. Vår kund är är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och de söker du en driven säljassistent till deras verksamhet i Härryda. Uppdraget är en heltidstjänst med start i februari 2020 och för rätt person finns goda möjlighet till en tillsvidareanställning hos kunden. Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med ett drivet team i Härryda och du kommer arbeta under kontorstider. Rollen är administrativ och exempel på arbetsuppgifter är;

Ta emot samtal från intresserade kunder och prata med leverantörer.
Göra offerter samt bygga ordrar.
Du kommer hjälpsa och stötta den befintliga säljaren på verksamheten.

Vem är du?

Vi söker dig som är prestigelös, social och strukturerad. Vi ser att du är en person som kan ha många bollar i luften och är positiv. Vi ser helst att du har erfarenhet av någon form av teknisk försäljning sen tidigare gärna från fordonsbranschen. Kanske har du arbetat som reservdelsförsäljare? I övrigt vill vi att du:

Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Har körkort B.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
6 december
Sista ansökningsdag
1 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55528

Emilia Malm

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.