Säljare

Säljare B2B till Elkraft i Göteborg!

Om tjänsten

Elkraft är en nordisk energikoncern med säte i Oslo. Elkraft Sverige är ett ledande energibolag på den svenska marknaden som idag i Sverige omsätter en dryg miljard. Vi arbetar med att sänka företagens totala energikostnader genom rådgivning, leverans och optimering av deras elförbrukning. På kontoret i Göteborg arbetar kollegor som är både energiingenjörer som affärsansvariga som dagligen hjälper företagare med de senaste årens mest brinnande och aktuella fråga: Att sänka kostnaderna för energianvändning och samtidigt bli ett mer miljömässigt och hållbart bolag med lägre påverkan på miljön. I rollen som kundansvarig säljare / Account Manager är du utrustad med en bred och mycket uppskattad katalog av energitjänster. Du ansvarar för hela säljprocessen som innebär att lära känna och förstå energiköpande företag i Västsverige samt att i samtal med dem komma överens om hur samarbetet med Elkraft ska börja.

Placering Göteborg (centrum).

Vem är du?

Optimal bakgrund:

Arbetar idag med B2B-nykundsförsäljning
Dokumenterat goda resultat
Erfarenhet av uppsökande försäljning
Ansvarar redan idag för din egna försäljning och har som karriärsplan att bygga din egen portfölj där du blir kundansvarig

Kraftigt meriterande, men inte nödvändigt, är om du även:

Drivs av att sänka företags miljöpåverkan och hjälpa verksamheter att nå sina miljömål
Tidigare varit i energibranschen
Sålt kundanpassade lösningar mot kundunika behovsbilder

Vidare vem vi söker:
Är passionerad av kundsamtalet och att förstå varje enskild kund
Empatisk jägare: Du vill alltid kundens bästa och mår som bäst när du är på väg att hjälpa så många som möjligt
Du är en energisk person som demonstrerat framgång inom B2B-försäljning och gillar tanken på att bygga, äga och växa en kundportfölj som leder till internationella leveranser över hela Norden.
Du har hög social kompetens och god kommunikativ förmåga i kombination med en stark vilja att utveckla affärer. Du är duktig på kundsamtalet och behovsanalysen och vill jobba med en verktygslåda av tjänster som är ett av de mer sofistikerade i branschen.

Vi söker dig som vill utvecklas i en framgångsrik säljorganisation möjligheten att växa tillsammans med oss. Vi är en framåtriktad och prestigelös organisation som präglas av en familjär och trivsam stämning. Arbete utförs av självgående och kommersiellt drivna kollegor och vi alla uppmuntras att ta egna initiativ.

Vad erbjuder vi?

Möjligheten att företräda en mycket relevant och efterfrågad tjänst
Möjligheten att växa som rådgivande säljare i längre säljcykler
Bli en del av Elkrafts framgångsresa och få vara delaktig i etableringen av teamet i Göteborg.
Möjligheter till utveckling inom företaget
Förmånligt friskvårdsbidrag, friskvårdstimme och företagshälsovård
Tjänstepension och försäkringar enligt ITP-plan
Utfyllnadslön vid föräldraledighet

Vi tillämpar löpande urval, skicka därför in din ansökan redan idag.

Om verksamheten

Elkraft ingår i den norska Elkraft-koncernen som startade sin verksamhet år 1992. Etableringen var en konsekvens av en avreglerad energimarknad och de nya affärsmöjligheter som detta skapade. Koncernen har sedan dess haft en jämn och stabil tillväxt. 1999 startades den svenska verksamheten. Sedan 2005 är vi etablerade i Danmark och sedan 2011 även i Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Oslo. Elkraft tar kundens perspektiv på en komplicerad elmarknad med många aktörer där vi strävar efter att ge våra kunder en totalservice de inte får någon annanstans. Vi förvaltar kundens behov av elleveranser på ett kostnadseffektivt, professionellt och tryggt sätt. Att vara kund hos Elkraft ska vara enkelt, tryggt och personligt. På lång sikt ger vi våra kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen?. Läs gärna mer på http://www.elkraftsverige.se

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
20 november
Sista ansökningsdag
15 december
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69800

Emilia Malm