Konstruktör

Säljande Konstruktör till RZ Riboverken!

Har du erfarenhet av CNC-programmering och söker en kombinerad roll av konstruktion, produktionssupport och sälj? Då har vi rollen för dig! Just nu söker vi en person till RZ Riboverken i Västra Frölunda! Rollen är ett konsultuppdrag på heltid med start så fort som möjligt, för rätt person finns möjlighet till anställning hos kund!

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

I rollen kommer man jobba med kunder såväl som personer internt inom företaget. Du kommer att stötta dina interna kollegor med diverse underlag, så som produktionsritningar och program till stans- och lasermaskiner.

Man kan även behöva ta fram fixturer för att underlätta och säkerställa kvaliteten i produktionen. Vidare kommer du supportera kunderna inom konstruktion, bland annat med att ta fram produktionsanpassningar.

Vem är du?

Vi söker dig som har en hög kommunikativ kompetens och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är flexibel och har lätt till att anpassa ditt förhållningssätt och kommunikation till olika målgrupper. Du älskar att ta dig an anta nya utmaningar och du tar egna initiativ. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra.

I övrigt ser vi att du har;
Erfarenhet inom verkstadsindustri och programmering alt. kört lasermaskin.
Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande är:
Erfarenhet som konstruktör och/eller med säljfokus/kundkontakt.
Erfarenhet av Solidworks och Monitor.

Om verksamheten

RZ Riboverken är en del av RZ Gruppen och är specialiserade på plåtbearbetningens alla processer och möjligheter. Här finns kompetens att driva kundunika projekt – från idé, konstruktion och prototyp till den färdiga produkten. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av företagets kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri, försvars- och rymdindustri, optik- och lasermätning, elektronik, förpackning och medicinteknik.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
3 oktober
Sista ansökningsdag
21 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
65719