Konstruktör

Säljande Konstruktör till RZ Riboverken!

Har du erfarenhet av konstruktion och söker en kombinerad roll av konstruktion, support och sälj? Då har vi rollen för dig! Just nu söker vi en Säljande Konstruktör till RZ Riboverken i Västra Frölunda! Rollen är ett konsultuppdrag på heltid med start så fort som möjligt för rätt person finns möjlighet till anställning hos kund!

Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande!

Om tjänsten

I rollen som Säljande Konstruktör kommer man jobba med kunder såväl som personer internt inom företaget. Du kommer supportera kunderna inom konstruktion, bland annat med att ta fram produktionsanpassningar. Vidare kommer du att stötta dina interna kollegor med diverse underlag, så som produktionsritningar. Man kan även behöva ta fram fixturer för att underlätta och säkerställa kvaliteten i produktionen.

Vem är du?

Vi söker dig som har en hög kommunikativ kompetens och trivs i en roll med många kontaktytor. Du är flexibel och har lätt till att anpassa ditt förhållningssätt och kommunikation till olika målgrupper. Du älskar att ta dig an anta nya utmaningar och du tar egna initiativ. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra. I övrigt ser vi att du har;

• Minst två års erfarenhet av konstruktion, företrädesvis inom verkstadsindustri.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande är:

• Erfarenhet av en likande tjänst som konstruktör med säljfokus/kundkontakt.
• Erfarenhet av Solidworks och Monitor.

Om verksamheten

Z Riboverken är en del av RZ Gruppen och är specialiserade på plåtbearbetningens alla processer och möjligheter. Här finns kompetens att driva kundunika projekt – från idé, konstruktion och prototyp till den färdiga produkten. Projektledning, teknikkompetens, egen montering och kompetent personal garanterar detaljer som uppfyller högt ställda krav. Många av företagets kunder finns i branscher som telecom, fordons- och flygindustri, försvars- och rymdindustri, optik- och lasermätning, elektronik, förpackning och medicinteknik.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
25 juli
Sista ansökningsdag
23 augusti
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
64279