Rekryterare

Rekryteringsspecialist Life Science

Att rekrytera framgångsrikt är en vetenskap i sig! Är du motiverad att hjälpa Life Science bolag i Västsverige att hitta rätt kompetens i en utvecklande och relationsinriktad roll med snabba ledtider?

Poolia Life Science rekryterar nu en Rekryteringsspecialist.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, baserad i Göteborg, med start omgående efter överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Ahlström via jenny.ahlström@poolia.se eller Jenny Lundkvist via jenny.lundkvist@poolia.se.

Om tjänsten

I rollen som Rekryteringsspecialist kommer ditt huvudansvar vara att tillsätta nya konsulter hos våra kunder inom Life Science samt bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder. Du kommer att arbeta i ett högpresterande team bestående av rekryterare, rekryteringskonsulter och konsultchefer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
• Ta kravprofiler och skriva annonser
• Administrera ansökningar
• Search/headhunting av kandidater
• Göra urvalsarbete och intervjua kandidater
• Validera kandidater med tester och referenstagning
• Onboarda nya konsulter tillsammans med ansvarig konsultchef
• Ge kandidatåterkopplingar
• Proaktivt bygga kandidat-leads
• Fullfölja uppsatta KPIer
• HR-/systemadministration
• Bygga långsiktiga relationer med kandidater och befintliga kunder

Vem är du?

För att ha rätt förutsättningar i rollen har du en akademisk examen inom bioteknik, kemiteknik, farmaci eller motsvarande. Det är starkt meriterande om du har arbetslivserfarenhet från bemanningsbranschen som rekryterare eller rekryteringskonsult med förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa kravprofiler och kravställa kunder.

För att lyckas i rollen värdesätter du en arbetsplats där du får möjlighet att självständigt driva och prioritera ditt arbete i ett högpresterande team. Du tycker om att ha ansvar och att bygga långsiktiga relationer som leder till lyckade tillsättningar av konsulter. Som person är du affärsmässig, lösningsorienterad och serviceinriktad med en positiv attityd tillsammans med starka kommunikativa färdigheter – flytande på svenska och engelska.

Om verksamheten

Poolia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 30 års erfarenhet att tillsätta kvalificerad kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom life sciences där vi själva är specialister. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och stabila bolagen i branschen.

För mer information: http://www.poolia.se/life-science

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
12 januari
Sista ansökningsdag
31 januari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
58041

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.