Researcher

Rekryteringsassistent till Poolia Väst

Är du intresserad av rekrytering och att hitta rätt individ till rätt plats? Värdesätter du att ha roligt på jobbet och vill vara del av ett framgångsrikt kontor med stark teamkänsla? Nu har du den perfekta chansen!
Poolia Väst i Göteborg växer och vi behöver förstärka vårt kontor med en Rekryteringsassistent / Rekryteringskoordinator på deltid för att arbeta stöttande med våra rekryteringsprocesser.
Hos oss får du möjlighet att hitta de bästa kandidaterna för alla de spännande uppdrag som våra kunder erbjuder. För att trivas i rollen gillar du mötet med människor, är duktig på att administrera och har ett högt resultatfokus.
Vi på Poolia värderar flexibilitet så här får du möjlighet att fritt lägga upp ditt schema vilka dagar du vill jobba.
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Rekryteringsassistent / Rekryteringskoordinator väntar en spännande vardag för dig som vill utvecklas inom rekrytering. Du arbetar tillsammans med vårt engagerade rekryteringsteam med fokus på search och headhunting av kandidater. Det innebär att identifiera, kontakta och genom dialog väcka intresse för våra pågående rekryteringsuppdrag.
Ett av dina främsta verktyg blir LinkedIn, men enbart fantasin sätter gränser för i vilka kanaler du hittar rätt talanger. I dina arbetsuppgifter ingår även att skriva annonser, urval, telefonintervjuer, referenstagning och övrig administration.

På Poolia arbetar vi med tillsättning av kvalificerade tjänstemän. Vi är verksamma inom en rad olika branscher och några av våra specialistområden är ekonomi, sälj & marknad, lön, HR och teknik. Detta är ett guldläge för dig som vill matcha kandidater med en variation av rekryteringsuppdrag och trivs som allra bäst när ingen dag är den andra lik. Du blir del av vårt kontor bestående av 10 fantastiska kollegor med stor arbetsglädje och gemenskap.

Start efter sommaren.

Vem är du?

Vi söker dig som:
• studerar på högskola inom HR, personalvetenskap eller motsvarande.
• har tidigare erfarenhet av att arbeta med service, men det viktigaste för oss är att du har rätt inställning och viljan att lära

Som person är du ambitiös och handlingskraftig. Du når framgång genom att vara uthållig och uppfinningsrik med att hitta nya kreativa tillvägagångssätt. Till dina starka sidor hör att du är analytisk med förmågan att arbeta strukturerat och systematiskt. Då rollen innefattar många kontaktytor är du socialt utåtriktad, förtroendeingivande och duktig på att skapa långsiktiga relationer. För dig är det en självklarhet att alltid ta dig an nya möjligheter med ett leende, samtidigt som du gärna bidrar till en positiv stämning på kontoret.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus – att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer vill vi vara en del av början på din karriär.
Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande – Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
14 juni
Sista ansökningsdag
10 juli
Omfattning
Timanställning
Referensnummer
64407

Elsa Jonasson