Rekryterare

Rekryterare till Sigma IT R&D i Göteborg!

Har du erfarenhet av rekrytering av IT-profiler? Har du ett brinnande intresse för relationer och kundkontakter? Då har vi på Poolia rollen för dig! Vi söker en IT-rekryterare till Sigma IT R&D i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start så fort som möjligt och sträcker sig fram till juni 2021 med chans till förlängning. Sök rollen redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta på Sigmas ITs avdelning R&D tillsammans med drivna kollegor. Tillsammans arbetar ni för att hitta lämpliga tekniska profiler till olika konsultuppdrag inom den senaste teknologin. I tjänsten som IT-rekryterare har du kundansvar och kontinuerlig kontakt med både kunder och kandidater. Därför är det viktigt att du gillar att ha kontakt och dialog människor, både via telefon, personliga mötet och digitalt. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara att:

Searcha lämpliga kandidater via olika nätverk och sociala medier.
Kontakta potentiella kandidater och marknadsföra kundens konsultuppdrag.
Utarbeta jobbannonser och hantera dokumentation kring rekryteringsprocessen.
Läsa och selektera ansökningar och intervjua kandidater.
Matcha ansökningar med rätt kompetens och erfarenhet mot uppdrag.
Referenstagning.

Sigma har kontor på Lindholmen men på grund av rådande pandemi finns det möjliget till att arbeta hemifrån. Du arbetar kontorstider.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga och de värderas högt och vi söker dig som är ansvarsfull och självgående. Du har en god social förmåga och tycker om att hela tiden upprätthålla en god relation till människor som i denna roll kan vara kunder eller kandidater. Du är självständig och van att ta egna beslut i rekryteringsprocesser. I övrigt ser vi att du;

Har erfarenhet av rekrytering inom IT då det är av största vikt att ha förståelse för olika termer, språk och begrepp inom IT/tech.
Har en eftergymnasial utbildning inom HR/personalvetenskap, systemvetenskap, IT eller motsvarande.
Van av att självständigt driva din egna rekyteringsprocesser.
Mycket goda datorkunskaper sen tidigare.
Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Om verksamheten

Sigma Group består av ledande konsultföretag med målsättningen att göra sina kunder mer konkurrenskraftiga. För att nå dit och hålla det löftet kombinerar vi vårt tekniska kunnande, vår spetskompetens och vår passion för att hela tiden utveckla nya och bättre lösningar. Våra tjänster tillhandahålls av Sigma IT, Sigma Technology, Sigma Connectivity, Sigma Industry, Sigma Civil, och Sigma Software. Sigma Group är moderbolaget som utvecklar och vårdar varumärket Sigma och våra många ramavtal.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
12 februari
Sista ansökningsdag
1 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
58480

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.