Researcher

Rekryterare/Researcher till välkänt fordonsföretag i Göteborg!

Har du tidigare erfarenhet inom Talent Sourcing och vill utvecklas ytterligare inom området hos ett stort och väletablerat företag? Vi söker just nu en Rekryterare/Researcher för uppdrag hos vår globala fordonskund i Göteborg! Uppdraget förväntas starta i slutet av juni för att pågå till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Rekryterare/Researcher kommer du arbeta med att finna rätt talanger, vilket i denna roll innefattar att arbeta mycket med Talent Sourcing, mestadels via LinkedIn men också via liknande verktyg. Vidare kommer du arbeta med screening och shortlisting, intervjukoordinering, referenstagning, second opinion-intervjuer samt ha mycket kontakt med hyrande chefer inom koncernen.

Vem är du?

Till rollen som Rekryterare/Researcher söker vi dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet inom research, främst via LinkedIn men även via andra verktyg. Som person har du ett eget driv och engagemang i ditt arbete. Du är idérik och tänker gärna nytt kring att finna rätt talanger. För att trivas i rollen som Rekryterare/Researcher är du affärsinriktad, öppensinnad och tycker om att träffa människor. Vidare besitter du god samarbetsförmåga och ser dig själv som en riktig lagspelare.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
10 juni
Sista ansökningsdag
24 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
53827

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.