Redovisningsekonom

Redovisningsspecialist till global koncern i Göteborg

Vill du arbeta i en internationell och dynamisk miljö? Är du driven och har tidigare erfarenhet av årsredovisning? Då kan det vara dig vi söker!

Just nu söker vi en passionerad och erfaren Redovisningsspecialist till vår globala kund i Göteborg. Uppdraget förväntas starta i slutet på januari 2020 för att pågå till slutet av maj 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra företagets redovisningsavdelning, Accounting & Company. Accounting & Company tillhandahåller nyckelkompetens inom redovisning och ansvarar för att de legala bolagen följer gällande lagar och regler. Baserat på informationen från avdelningen kan verksamheten fatta strategiska beslut. Du kommer att bli en del av en global organisation med kontaktpersoner världen över. I rollen som Redovisningsspecialist kommer du att göra årsredovisningen för tre svenska legala enheter.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en god känsla för affären och verksamheten du kommer ansvara för. Du är en lagspelare med ett starkt driv och en positiv inställning. Du har en utpräglad analytisk förmåga med en god förståelse för detaljer men samtidigt ett helhetsperspektiv. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga.

Kvalifikationer och erfarenhet:

• Akademisk examen i ekonomi/finans med redovisningsinriktning
• Minst tre års erfarenhet av att arbeta praktiskt med redovisning
• Erfarenhet av att skapa årsredovisningar för svenska legala enheter
• God kunskap om ÅRL, RFR2 och IFRS
• Flytande svenska och engelska i tal såväl som skrift

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
4 november
Sista ansökningsdag
16 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
55148

Emilia Malm

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.