Rekryterare

Recruitment Talent Parter till AstraZeneca!

Har du erfarenhet av rekrytering inom bemanningsbranschen men letar efter något nytt och helt unikt? En flexibel arbetsplats där du får arbeta med en mix av HR, Rekrytering, Inköp och Supply Chain? Då har vi rollen för dig! Till vårt fantastiska team söker vi nu en Recruitment Talent Parter där du har ansvar för ett antal konsultuppdrag på AstraZeneca, genom att fungera som en nod mellan rekryterande chefer och leverantörer.

Tjänsten är en tillsvidareanställning baserad i Mölndal som sköts via Poolia. Tjänsten har start omgående! Sök tjänsten redan idag då intervjuer sker löpande! Vi ser att du skickar in ditt CV på engelska då AstraZeneca är en global arbetsgivare!

Om tjänsten

Du kommer ha ansvar för konsultuppdrag till AstraZeneca och agera som en “single point of contact” mellan rekryterande chefer och leverantörer. Du kommer arbeta självständigt i rollen men ha ett stöttade team som alltid finns vid din sida. Vi förstår att det är människorna som ligger bakom framgången. Och självklart har vi roligt när vi gör det!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak:
• Ta kravprofiler på nya förfrågningar
• Säkerställa att förfrågningar når alla leverantörer
• Ge rätt förutsättningar till leverantörerna att hitta rätt konsulter
• Stötta rekryterande chefer i urvalsprocesser
• Koordinera kandidatintervjuer
• Hantera onboardingprocesser
• Kontinuerligt följa upp pågående konsultuppdrag
• Fullfölja uppsatta KPIer och SLAs
• HR-/systemadministration
• Utöver ditt dagliga operativa arbete finns många möjligheter att delta i och på sikt leda projekt, både på lokal och global nivå.

Här får du möjligheten att delta i spännande projektarbete och förbättringsprocesser, program och system. Du får förmånen att bygga ett stort nätverk där du har kontakt med olika leverantörer. Du får lära dig om unika och komplexa roller och utvecklingsmöjligheter är stora om du skulle vilja fördjupa dig inom ett visst specialområde.

Vi förstår att balans mellan arbete och privatliv inte är lätt och välkomnar naturligtvis anställda att arbeta flexibla timmar och hemifrån ett par dagar i veckan om det behövs. Vi tror på empowerment!

Vem är du?

För att lyckas i rollen värdesätter du en arbetsplats där du får möjlighet att självständigt driva och prioritera ditt arbete i ett team med stark laganda. Du tycker om att ha ansvar, kan arbeta självgående samt bygga relationer som leder till lyckade tillsättningar av konsulter. Som person är du driven, lösningsorienterad och serviceinriktad med en positiv attityd tillsammans din sociala förmåga. Du har god systemförståelse och gärna ett teknisk intresse.

Du har några års arbetslivserfarenhet från bemanningsbranschen som rekryterare, rekryteringskonsult, konsultchef eller motsvarande. Samt att du är bekväm med din engelska i tal och skrift.

Vi finner det mycket meriterande om du har en bakgrund inom Life Science.

Om verksamheten

Om AstraZeneca: AstraZeneca är ett av världens ledande läkemedelsföretag. Vi fokuserar på forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel och bioläkemedel inom viktiga hälsovårdsområden. Vi förvandlar goda idéer till effektiva läkemedel för att förbättra patienters hälsa och livskvalitet över hela världen. Vi är dessutom mer än ett av världens ledande läkemedelsföretag, på AstraZeneca är vi stolta över den företagskultur vi har som inspirerar till utveckling och samarbete. Vi strävar efter att vara ledande inom allt vi gör och vårt konkurrenskraftiga och flexibla belöningssystem är inget undantag.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
14 september
Sista ansökningsdag
29 september
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
69530