HR

Projektdriven HR-administratör

Brinner du för att driva projekt och processer inom HR? Då har du möjligheten att få jobba på ett företag i framkant som sitter i nya fräscha lokaler på Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg.

Om tjänsten

Hos ifm electronic välkomnas du av ett starkt och nära team som alltid firar framgång tillsammans och tar gärna en förmiddagsfika med varandra.
I rollen som en projektdriven HR-administratör erbjuds du ett omväxlande arbete med strategisk inriktning i kombination med support till medarbetare hos ifm electronic. Det är du som driver utvecklingsarbetet inom HR-området samt utformar och genomför utbildningsinsatser för nya medarbetare. Du arbetar även med områden som:

• Employeer Branding
• Onboarding
• Arbetsmiljö
• GDPR
• Genomgång av policy
• Lönekartläggning

I denna roll tar du ansvar för HR-projekt och utvecklar HR-funktionen. Du driver HR-processer, implementerar strategier samt initierar och följer uppsatta mål i enlighet med företagets mål och visioner.
Placeringsort är i Göteborg och du rapporterar till Ekonomi och HR chef.

Vem är du?

Som person är du driven och gillar att starta i gång projekt och processer. Du är lösningsorienterad med en förmåga att arbeta självständigt, samtidigt som du är samarbetsvillig och ser teamarbete som en tillgång. Du är en person som gillar att ha varierande arbetsuppgifter och som gillar att hjälpa dina kollegor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av HR eller en HR-utbildning i grunden.
• Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
• Erfarenhet av HR och gärna lön
• Systemvana

Om verksamheten

ifm electronic erbjuder:
En ansvarsfull tjänst i internationell miljö på ett branschledande bolag och som är i framkant. ifm electronic sitter i nya fräscha lokaler i Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg. Där det finns mycket att ta del av.
Hos ifm electronic har de förmåner som friskvårdsbidrag, sjukförsäkringar mm.
En heltidstjänst är 37,5 timmar och de har sommartider from 1 Maj tom sista augusti.
De firar alltid framgång tillsammans och är mån om dig som medarbetare.

Tjänsten är ett vikariat på 80-100% med start 1 Mars tom 31/8-2024

I denna rekrytering samarbetar ifm electronic med Poolia.
Vi intervjuar löpande och ser fram emot att höra från dig!
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att höra av dig till: Josefine.planander@poolia.se

Välkommen in med din ansökan!

ifm electronic är en av världens ledande leverantör av innovativa sensorer, styrenheter och system för industriell automatisering och digitalisering.
Idag har dom över 7 300 medarbetare i mer än 95 länder. ifm electronic har blivit stora men de har samtidigt bevarat det bästa från de första åren, vilket är: Flexibiliteten och individualiteten i ett litet företag som kombineras med kvaliteten och professionalismen. https://youtu.be/Ed7T-mTIHoM

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
24 januari
Sista ansökningsdag
6 februari
Omfattning
Vikariat
Referensnummer
67338