Projektledare

Projektledare till Tvåtumfyra Byggnads AB!

Är du en engagerad projektledare med erfarenhet av kalkylering, projektering och kundkontakt? Vill du arbeta i en öppen och prestigelösa företagskultur präglad av omsorg om medarbetare, kunder och leverantörer? Då har vi rollen för dig! För vår kunds räkning söker vi nu en projektledare till Tvåtumfyra Byggnads AB i Mölnlycke. Viktigast för oss är att du i beskrivningen av Tvåtumfyra ser en organisation som du vill komma hem till. Du vill vara verksam i en miljö där din uppfinningsrikedom ses som en nödvändig komponent för Tvåtumfyras fortsatta utveckling. Välkommen att skicka in din ansökan så snart du kan, då urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten

Du kommer ansvara för projekt av varierande omfång. Du är och vill vara aktiv i hela resan, från projektstart till att projektet är realiserat. Som projektledare tar du ett helhetsgrepp om uppdragen och driver arbetet framåt genom kunddialoger, budgetuppföljning samt projektadministration. Marknadsföring är ett naturligt inslag i ditt uppdrag och du är positiv representant för bolaget när du etablerar kontakter och utökar företagets kundkrets. Tillsammans med din arbetsgrupp ror du projekten i hamn, bidrar till långvariga affärsrelationer med nöjda kunder. Tjänsten är placerad i Mölnlycke och dina arbetstider är 06.45 – 16.00. I rollen ingår tjänstebil.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

• Kalkyl- och prisberäkningar
• Arbetsledning
• Kundkontakt och säljmöten
• Projektering och budgetuppföljning
• Administration och fakturering

Vem är du?

Du är projektledare med erfarenhet av kalkylering, projektering och kundkontakt. Du har god kännedom om byggprocessens alla delar och har ekonomiskt ansvar för dina projekt. I din roll tar du ett helhetsperspektiv, utan att släppa ditt sinne för detaljer, och ansvarar för att driva många olika frågor parallellt. Du identifierar behov och lösningar hos befintliga och nya kunder.

Som person är du engagerad och professionell. Du är prestigelös och tar tag i sådant som behövs göras. I egenskap av ledare är du kommunikativ och motiverande. Du trivs i uppdrag som kräver att du att skapar nya kontakter och bygger ut Tvåtumfyras nätverk. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Du har även:
• B-körkort
• Utbildning i BAS-P och BAS-U
Meriterande är:
• Utbildning inom entreprenadjuridik
• Erfarenhet från arbete i Excel, Sharepoint och digitala kalkylverktyg (Bluebeam, Wikells etc.)

Om verksamheten

Tvåtumfyra grundades 1998 och har skapat sig ett namn inom byggsektorn som en förtroendefull och lösningsorienterad byggpartner. Vi är en av de ledande aktörerna inom byggservice, byggentreprenad, inredningssnickeri och fönsterrenovering i Storgöteborg. Vi ska vara den självklara partnern och vill inspirera kunder och leverantörer till ett kreativt samarbete. Våra kärnvärden är Kommunikation, Innovation och Glädje. Detta genomsyrar allt vi tar oss för. Vi vill ha en aktiv dialog genom hela processen, från idé fas och projektering, anbud och upphandlingar hela vägen till byggperiod och färdigt arbete.

Tvåtumfyra Byggnads AB är en del av Buildakoncernen, som består av 7 bolag inom bygg och anläggning, se vidare http://www.builda.se.

I denna rekrytering samarbetar Tvåtumfyra med Poolia. Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos Tvåtumfyra Byggnads AB, i deras lokaler i Mölnlycke.

Urval sker löpande ansök därför redan i dag, varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
22 oktober
Sista ansökningsdag
15 november
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
61138