Byggprojektledare

Projektledare till Tvåtumfyra Byggnads AB

För Tvåtumfyras räkning söker vi dig som har erfarenhet av projektledning som inkluderar ansvar för kalkylering, kommunikation med kunder och leverantörer samt för att etablera nya kundrelationer. Tjänsten är en direktrekrytering som går via Poolia.

Tvåtumfyra grundades 1998 och har skapat sig ett namn inom byggsektorn som en förtroendefull och lösningsorienterad byggpartner. Vi är en av de ledande aktörerna inom byggservice, byggentreprenad, inredningssnickeri och fönsterrenovering i Storgöteborg. Vi ska vara den självklara partnern och vill inspirera kunder och leverantörer till ett kreativt samarbete. Våra kärnvärden är Kommunikation, Innovation och Glädje. Detta genomsyrar allt vi tar oss för. Vi vill ha en aktiv dialog genom hela processen, från idé fas och projektering, anbud och upphandlingar hela vägen till byggperiod och färdigt arbete.

Vem söker vi?
Viktigast för oss är att du i beskrivningen av Tvåtumfyra ser en organisation som du vill komma hem till. Du vill arbeta i en öppen och prestigelös företagskultur präglad av omsorg om medarbetare, kunder och leverantörer. Du vill vara verksam i en miljö där din uppfinningsrikedom ses som en nödvändig komponent för Tvåtumfyras fortsatta utveckling. Du ser värdet i en tät, personlig och saklig kontakt med kollegor, medarbetare, kunder och leverantörer.

Om tjänsten
Du kommer ansvara för projekt av varierande omfång. Du är och vill vara aktiv i hela resan, från projektstart till att projektet är realiserat. Som projektledare tar du ett helhetsgrepp om uppdragen och driver arbetet framåt genom kunddialoger, budgetuppföljning samt projektadministration. Marknadsföring är ett naturligt inslag i ditt uppdrag och du är positiv representant för bolaget när du etablerar kontakter och utökar företagets kundkrets. Tillsammans med din arbetsgrupp ror du projekten i hamn, bidrar till långvariga affärsrelationer med nöjda kunder. Tjänsten är placerad i Mölnlycke och dina arbetstider är 06.45 – 16.00.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
• Kalkyl- och prisberäkningar
• Kundkontakt och säljmöten
• Projektering och budgetuppföljning
• Administration och fakturering

Vem är du idag?
Du är projektledare med erfarenhet av kalkylering, projektering och kundkontakt. Du har god kännedom om byggprocessens alla delar och har ekonomiskt ansvar för dina projekt. I din roll tar du ett helhetsperspektiv, utan att släppa ditt sinne för detaljer, och ansvarar för att driva många olika frågor parallellt. Du identifierar behov och lösningar hos befintliga och nya kunder.

Som person är du engagerad och professionell. Du är förebildlig, prestigelös och tar tag i sådant som behövs göras. Du har lätt för att leda och skapa resultat som gagnar Tvåtumfyra och våra kunder. I egenskap av ledare är du kommunikativ och motiverande. Du trivs i uppdrag som kräver att du att skapar nya kontakter och bygger ut Tvåtumfyras nätverk.

Hos Tvåtumfyra får du verktyg och förutsättningar du behöver för att lyckas och ytterligare växa i din yrkesroll. Eftersom kunddialoger och projektadministration sker på svenska är det av stor vikt att du obehindrat kommunicerar på svenska i tal och skrift.

Du har även:
• B-körkort
• Utbildning i BAS-P och BAS-U

Meriterande är:
• Utbildning inom entreprenadjuridik
• Erfarenhet från arbete i Excel, Sharepoint och digitala kalkylverktyg (Bluebeam, Wikells etc.)

Urval och intervjuer sker löpande. Vi vill träffa vår nya projektledare så snart som möjligt. Välkommen in med ansökan idag.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
16 september
Sista ansökningsdag
16 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
57469

Alma Backendal

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.