Projektledare

Projektledare inom logistik till Mölnlycke Health Care!

Har du förmågan att leda tvärfunktionella projekt i en internationell och mångkulturell miljö? Har du tidigare haft en roll som projektledare inom logistik? Då kan det vara dig vi söker! Till Mölnlycke Health Care söker vi en projektledare inom logistik. Rollen är ett konsultuppdrag på 50% med start i mars och sträcker sig 12 månader framåt med chans till förlängning.

Sök rollen redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett kompetent team på 6 personer inom Supply Chain Project Management Office. Där du med dina kollegor ansvarar för 3 olika logistikprojekt inom aviation. Dessa projekt ska drivas efter organisationens strategi inom överenskommen tid, kostnader och kvalitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta efter verksamhetens projektmodell för att säkerställa effektiv överlämning till projektmottagare.
Du kommer säkerställa projektkvalitet, aktualitet, kostnader och kundnöjdhet samt rapportera egen prestation genom projektledningskontorets KPI: er.
Kommunicera projektets framsteg på lämpligt sätt till alla intressenter.
Se till att all information dokumenteras och sprids till relevanta intressenter.
Uppdatera nödvändig projektinformation i tid i PPM System (IRIS).

Vem är du?

Vi söker dig som tidigare arbetat en projektledande roll inom logistik. Du har starka ledaregenskaper, älskar problemlösning och har en mycket god kommunikativ förmåga samt har lätt för att knyta nya kontakter. Du är självgående, har ett helhetsperspektiv och kan snabbt ta till dig nya uppgifter. Vi ser att du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. I övrigt ser vi att du har;

Eftergymnasial utbildning inom logistik eller motsvarande.
Minst 5 års erfarenhet av att leda tvärfunktionella projekt i en internationell miljö med många kontaktytor.
Goda IT-kunskaper sen tidigare främst inom Office-paketet och gärna SAP.

Har du erfarenhet av att jobba inom den medicintekniska branschen ser vi detta som en merit.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
6 februari
Sista ansökningsdag
28 februari
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66875