Projektadministratör

Projektadministratör till Vattenfall i Väröbacka!

Har du erfarenhet av kundservice sen tidigare? Vill du arbeta på ett av Sveriges ledande energiföretag? Då ska du söka denna tjänst! Vi söker en projektadministratör till Vattenfalls verksamhet Ringhals i Väröbacka. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i mars. Uppdraget sträcker sig fram till sista augusti. Sök tjänsten idag då intervjuer sker löpande.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med trevliga kollegor i ett litet team på Ringhals. Ringhals går upp kraftigt i bemanning i samband med revisioner och behöver nu ett projektstöd. Du kommer att arbeta med administation kring att ta in ny personal på företaget. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara att hjälpa till administrativt gällande, inpassering, säkerhetsrutiner, klädhantering och boende. Du fungerar som ett stöd till avdelningscheferna och stöttar dom där det behövs. Du arbetar heltid under kontorstider.

Vem är du?

För att lyckas i rollen söker vi sig dom är flexibel och prestigelös som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Vi ser att du är serviceinriktad och du har inte några problem att arbeta självständigt. I övrigt önskar vi att du;

Har erfarenhet av serviceyrken sen tidigare gärna från kundtjänst eller liknande.
Har goda datorskunskaper.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Har du kunskap om kravbilden på kärnkraften sen tidigare ser vi detta som meriterande.

Om verksamheten

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan uppdraget kan påbörjas, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård

Ansök nu
Stad
Varberg
Publicerad
10 februari
Sista ansökningsdag
24 februari
Omfattning
Projektanställning
Referensnummer
56185

Emilia Malm

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.