Ingenjör

Processledare till Dentsply Sirona

Är du motiverad att driva ständiga förbättringsprojekt i tvärfunktionella och globala samarbeten? Har du en teknisk bakgrund med kompetens inom förvaltning av produktionsprocesser? Vill du vara del av ett framgångsrikt globalt företag vars medicintekniska produkter gör skillnad på riktigt? Dentsply Sirona rekryterar nu en Processledare till avdelningen Production Technology. Tjänsten kommer att starta omgående efter överenskommelse och vara baserad i Mölndal. Rekryteringsprocessen tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan. Om tjänsten inte är rätt för just dig, tipsa gärna ditt nätverk eller någon du tror skulle vara en bättre match!

Om tjänsten

Som Processledare förväntas du att agera kravställare, mottagare och förvaltare av produktionsprocesser. Tjänsten är baserad i Mölndal och kommer att rapportera till Head of Production Technology.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är att;
• Stötta produktionen så att kortsiktiga och långsiktiga produktionsmål uppfylls.
• Driva förbättringsprojekt inom produktionen.
• Deltaga i produkt-, process- & maskinprojekt inom produktionen
• Ansvara för processens livscykel.

Vem är du?

För att ha rätt förutsättningar in i tjänsten som Processledare ser vi gärna att du har en akademisk examen inom mekanik-/automation-/elteknik eller motsvarande. Dina tidigare arbetslivserfarenheter har gett dig bred kompetens inom förvaltning av produktionsprocesser – dvs leda förbättringsarbete, uppföljning av KPI:er och kravställning av ny utrustning samt erfarenhet av Lean Production/Six Sigma, DFM och Minitab. Kunskaper inom PDMLink och Movex är meriterande.

För att vara framgångsrik i tjänsten gillar du att samarbeta tvärfunktionellt, lokalt som globalt, med kollegor och externa leverantörer tillsammans med ett stort fokus att driva ständiga förbättringsprojekt från start mot givna mål. Som person är du positiv, förändringsbenägen, organiserad, lösningsorienterad och en analytisk doer med starka kommunikativa och sociala färdigheter – flytande på svenska och engelska.

Om verksamheten

https://www.dentsplysirona.com/sv-se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Poolia Life Sciences ansvariga rekryteringskonsulter Martin Kurzwelly och Jenny Lundkvist.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
14 januari
Sista ansökningsdag
26 januari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55867

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.