Jurist

Jurist till Svensk Familjejuridik

Är du jurist och har ett brinnande intresse för processföring och tvistemålshantering?
Vi rekryterar nu en jurist med ett stort intresse för det familjerättsliga området som vill processa mål i domstol, företrädelsevis vårdnadsmål men i viss utsträckning även LVU.

Svensk Familjejuridik bedriver ett metodiskt arbete utifrån ett juridiskt och professionellt förhållningssätt. Deras syfte är att alltid tillvarata deras klienters intressen och eventuell rätt. Svensk Familjejuridik företräder mestadels privatpersoner i familjerättsliga tvister i eller utanför domstol. Det handlar till största delen om vårdnad, boende och umgängesfrågor och LVU

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Tidigare erfarenhet av att företräda i vårdnadsprocesser och domstolsvana är ett krav.
Du behöver således ha fått rättshjälpsförordnanden tidigare och bedömts som lämplig att vara ombud i tvistemål om vårdnad, boende och umgänge.
Stämmer detta in på dig? Då kan det vara dig vi söker?

Vem är du?

Du har en jur.kand eller fullgjort en juristexamen. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd, noggrann och har en god samarbetsförmåga. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska. Ditt arbete kommer i stort att präglas av kontakt med människor som befinner sig i olika faser i livet varpå professionalism och hög ansvarskänsla är viktigt. Du behöver ha mod, en god servicekänsla och viljan att kommunicera på ett ödmjukt och lättbegripligt sätt med det juridiska innehållet i fokus. Du kommer med tiden utvecklas till att bli en specialist inom rättsområdet.

Om verksamheten

Varmt välkommen med din ansökan. Ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
12 januari
Sista ansökningsdag
13 februari
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
62680

Li Hedström