Produktionsingenjör

Processingenjör till spännande Valmet på Lindholmen!

Har du erfarenhet från processindustrin? Brinner du för högteknologiska och produktionsspecifika processer? Då har vi på Poolia den perfekta rollen för dig! Till vår kund söker vi nu en Processingenjör i försäljnings-, kundorder- och utvecklingsprojekt till Valmet på Lindholmen i Göteborg! Detta är en långsiktig heltidstjänst med start i november/december och du kommer vara anställd utav Poolia. Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande.

Om tjänsten

Hos vår kund kan vi erbjuda dig ett utmanande och stimulerande arbete inom ett globalt företag som kännetecknas av expertis och internationella projekt. Din huvudsakliga uppgift blir att vara en COMOS applikationsingenjör och att designa P & ID i detta databasverktyg. Du kommer att arbeta med säljprojekt, kundorderprojekt samt utvecklingsprojekt. I rollen som processingenjör kommer du även att;

Hantera dimensionering av rör och processutrustning.
Arbeta med materialbalanser.
Hantera P&ID och listor (rör, ventiler, utrustning).

Vem är du?

För att lyckas i denna roll ser vi att du har ha ett tekniskt intresse, är nyfiken och framför allt driven och engagerad! Du är utbildad ingenjör och har ca 2-5 års erfarenhet av att jobba i en liknande roll, gärna med COMOS och inom processindustrin. Du har en mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska i tal och skrift. Andra språkkunskaper kan betraktas som meriter. Som person är du noggrann och gillar att lära dig nya saker. Du är en lagspelare men kan också hitta dina egna vägar. Du har en förmåga att effektivt prioritera och utföra uppgifter i ett högt tempo.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
12 oktober
Sista ansökningsdag
31 oktober
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
61217

Johanna Tovesson