Personaladministratör

Personaladministratör / Personalhandläggare till lärosäte

Till ett lärosäte centralt i Göteborg söker vi nu en personaladministratör / personalhandläggare till biblioteket med start i augusti. Du kommer arbeta stöttande med personalrelaterade frågor och vi söker efter dig som har minst tre (3) års erfarenhet av personalrelaterat arbete. Känner du dig redo för nästa utmaning? Varmt välkommen med din ansökan, intervjuer och urval genomförs löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittar rätt.

Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med start i augusti på heltid i cirka 4 månader.

• Som personalhandläggare på lärosätet är du ett stöd i personalrelaterade frågor till biblioteksledning och personal.
• I arbetet ingår att arbeta med löpande personaladministration i universitetets personalsystem.
• Du deltar i arbetet med kompetensbaserad rekrytering och handläggning av anställningsärenden.
• Du samordnar arbetsmiljöarbetet på lärosätets bibliotek och kommer tillsammans med din kollega även att arbeta med chefsstöd inom arbetsrättsliga frågor, personalstatistik, rehabilitering, MBL-arbete och andra förekommande arbetsuppgifter inom personalfunktionen.

Vem är du?

För att vara rätt för rollen har du:
• eftergymnasial utbildning inom personalområdet och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet, alternativt gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (års) arbetslivserfarenhet som personaladministratör
• erfarenhet av arbete med personalfrågor inom områdena: rekrytering, arbetsmiljöarbete och personaladministrativa rutiner
• goda kunskaper inom arbetsrätt och erfarenhet av tillämpning av gällande lagar och avtal
• förmåga att uttrycka dig obehindrat och väl på svenska och engelska i både tal och skrift
• god datorvana och erfarenhet av Office

Följande är meriterande för rollen:
• Erfarenhet av statlig verksamhet och särskilt från högskolesektorn är meriterande.
• Erfarenhet av systemen Primula, ReachMee
• Erfarenhet av att bearbeta och analysera personalstatistik

Som person ser vi att du är drivande och kan arbeta självständigt i rollen. Du har ett konsultativt förhållningssätt och har lätt att skapa förtroendefulla kontakter och möta människor på ett positivt sätt. Vi ser gärna att du har ett engagemang och intresse i arbetsmiljöfrågor samt utveckling av rutiner och processer inom personalområdet.

Om verksamheten

Våra kunder inom HR är attraktiva arbetsgivare som letar efter högskoleutbildade personalvetare. Med en bredd över hela HR-området – allt från personalchefer och HR-specialister till rekryteringskonsulter och personaladministratörer – kan vi hitta en tjänst där du kan påverka din arbetssituation och nå ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på https://www.poolia.se.

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
20 juni
Sista ansökningsdag
7 juli
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
64965

Elsa Jonasson