Löneadministration

Payroll-administratör till spännande bolag i Göteborg

Nu söker vi en Payroll-administratör till ett spännande bolag inom fordonsindustrin. Har du arbetat några år med personal- och löneadministration och söker efter en ny utmaning? Ta chansen att komma in på ett företag i global atmosfär och produkter i framkant. Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill ha en nyckelfunktion på ett bolag och arbeta inom löneadministration. Varmt välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

I denna rollen kommer du rapportera direkt till företagets Senior Payroll Manager, som är placerad i UK. Som Payroll-administratör ansvarar du för företagets löneadministration och agerar som en länk mellan funktionerna för Lön, HR och Ekonomi. Du kommer även inkluderas i frågor som rör kollektivavtal, anställningsavtal och övriga personalfrågor. Denna tjänst är ett konsultuppdrag via Poolia som sträcker sig till augusti 2021.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

– Löneadministration
– Se över frågor som rör anställnings- och kolletivavtal
– Vara behjälplig vid årsbokslut och uppdateringar av lagstiftning vid årsskiftet
– Kontaktperson till myndigheter som rör anställningar, exempelvis Skattemyndigheten, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen

Vem är du?

Vi tror att du som söker denna tjänst har arbetat inom Löne- och personaladministration tidigare. Du är en riktig do-er som tar egna initiativ, har stort driv och som arbetar effektivt. Vidare har du goda samarbetsförmågor och trivs i att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi ser gärna att du har:
– Utbidlning inom Löneadministration
– Erfarenhet av systemet Global View
– Administrativ vana
– 2-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
16 mars
Sista ansökningsdag
17 april
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56286

Alma Backendal

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.