Teknisk säljare

Orderadministratör för reservdelar till Valmet!

Vi är på jakt efter en Orderadministratör till Valmet på Lindholmen!
Uppdraget är på heltid och sträcker sig på ca 1 år till att börja med. Det finns goda chanser till förlängning. Start efter överenskommelse. Du kommer att bli anställd som konsult via Poolia.

Om tjänsten

Orderadministratören ansvarar för reservdelsförsäljning och leverans till marknaden. Arbetet innefattar offert och försäljning av reservdelar till Valmets kunder. Arbetet innefattar många kontakter med olika intressenter, såsom ingenjörer, leverantörer, verkstäder och kunder. Både lokalt och utomlands.

Uppgifter beskrivs i följande processer:
• Offerera och sälja reservdelar och tjänster till Valmets marknader och samarbeta med respektive områdesteam.
• Förhandla reservdelar från extern och intern leverantör. Prisjämförelser och leverantörsval.
• Utvärdera underleverantörer för reservdelar.
• Uppdatera och underhålla försäljningspriser för lagerartiklar i företagets dator systemet.
• Reklamationer och kvalitet, kundreturer: Förbereda reklamationer, följa upp åtgärder krävde. Ta emot kundreturer och förtydliga åtgärder som behövs.

Du ingår i ett team om 7 personer och utgår från kontoret på Lindholmen.

Vem är du?

Viktiga egenskaper som vi söker hos denna person är att vara strukturerad och ordningsam. Du har även goda kunskaper i engelska, muntligt såsom skriftligt. Du har lätt för att kommunicera med människor och skapa förtroende. Vi ser det som mycket positivt om du har tidigare erfarenheter av orderhantering. Tidigare säljerfarenheter är även ett stort plus.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
1 juni
Sista ansökningsdag
9 juni
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
68446

Christian Haraldsson