Inköpare Operativ

Operativ inköpare till Consilium i Göteborg!

Vill du arbeta för ett företag som strävar efter att skydda liv, materiella värden och miljön? Vill du arbeta på ett globalt företag och som ger dig värdefull erfarenhet inför framtiden? Då har vi jobbet för dig! Consilium söker en operativ inköpare till deras verksamhet i Göteborg. Tjänsten har start omgående och sträcker sig till slutet av sommaren. Sök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta med ett härligt team på Hisingen i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid och du kommer att arbetar kontorstider. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera;

-Säkerställa optimal hemtagning av material för att säkerställa intern och extern produktion samt kundorder leveranser inom aktuella frysfönster.
-Kunna redovisa åtgärder som vidtagits vid material störning på det dagliga ODP-mötet i form av leverantörens kapacitet och ingående material.
-Ansvarar för att leverantören aktiv bekräftar material prognosen.
-Aktivt jaga hem material hos leverantörer och arbeta proaktivt för att minimera störningar.
-Att målen för säkerhetslager, lageromsättningshastighet och leveransprecision nås för det egna ansvarsområdets sortiment och leverantörer.
-Att all grunddata finns upplagd för eget sortiment i företagets affärssystem.
-Prognos hantering.
-Hantering av projektartiklar.

Vem är du?

Som person ser vi att du är noggrann, systematisk och analytisk. Vi ser att pålitlig och vill ta ansvar och beslut för att säkerställa optimal hemtagning av material för att säkerställa intern och extern produktion. I övrigt ser vi att du;

-Utbildning inom ekonomi/logistik/teknik eller några års praktisk erfarenhet av inköp av tekniska produkter i en internationell miljö.
-Praktisk erfarenhet av förhandling och att tillämpa inköpsavtal.
-Praktisk erfarenhet av Supply chain.
-Behärskar och svenska och engelska flytande i tal och skrift.
-Mycket bra kunskap i orderinitierade inköp.
-Mycket goda kunskaper i Ms Office och Excel.

Kunskaper i affärsystemet M3, Medius och Qlickview är meriterande.

Om verksamheten

Consilium är ett globalt nischföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och system som används för att skydda liv, materiella värden och miljön. Consilium bedriver sin verksamhet i två affärsområden, Marine & Safety och Safety Engineering.

Genomgående för Consiliums erbjudande är att leverera applikationer av hög kvalitet till kunder som har behov att skydda stora och komplexa miljöer med stora värden eller många människor. Med en global marknadsorganisation kan Consilium erbjuda sina kunder lokal service och support, oavsett var i världen de befinner sig. Consiliums vision är: ”To be the customer’s first choice When Safety Matters”.

Se Consiliums video här; https://www.youtube.com/watch?v=0ovaparXIYQ

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
10 juni
Sista ansökningsdag
1 juli
Omfattning
Vikariat
Referensnummer
53239

Emilia Malm

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.