Systemutvecklare

Onsite-tekniker till vår kemitekniska kund i Stenungsund

Vi söker nu en erfaren, motiverad och självgående onsite-tekniker till vår kemitekniska kund i Stenungsund. Konsultuppdraget kommer att börja 2020-04-14 och initialt pågå i 6 månader. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med dina frågor och ansökan redan idag!

Om tjänsten

Rollen som Onsite-tekniker kommer innefatta en specifik rollbeskrivning motsvarande konsultens kompetensprofil. Kortfattat ser vi gärna att du har viss laborativ kännedom med en drivkraft att optimera arbetssätt och informationsprocesser med fokus på produktion, lönsamhet och utveckling. För att du ska trivas bra i rollen gillar du att hjälpa andra kollegor och verka i ett dynamiskt sammanhang med många kontaktytor. Att lösa tekniska problem och komma på nya kreativa lösningar med hög kvalitet ger dig positiv energi. För att ha rätt förutsättningar sätt mot ditt blivande ansvarsområde ser vi att du har följande erfarenhet och kunskap:

– Juniper nätverksmiljö
– AGV WMS lagerhanteringssystem
– iFIX kranstyrningssystem från Novotek
– Aspen Process Explorer från Aspentech
– Labware LIMS
– SSG Kemi utbildning
– Körkort

Om verksamheten

Poolia Life Science är experter på att hitta och matcha kompetens inom Life Science för bolag i tillväxt eller förändring. Det är alltid rätt individer på rätt plats som bygger framgångsrika bolag. Med en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi med stolta värderingar levererar vi alltid vad vi lovar. Vi har specialister från Umeå till Malmö, där vi årligen hjälper våra återkommande kunder genom att stärka deras verksamhet. Vi förenar individer och innovationer som gör skillnad.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
24 mars
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56632

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.