Controller

Nu söker vi en Controller till Valmet

Till Valmet söker vi nu en controller. Tjänsten är ett konsultuppdrag via Poolia med önskad start i slutet av april fram till årsskiftet. Efter det finns det chans till förlängning!
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet från business controlling – gärna i ett globalt företag! Stämmer det in på dig? Då kan det här vara din nästa utmaning!

Om tjänsten

Valmet i Göteborg arbetar med service och reservdelar till miljövänliga kraft- och värmepannor för tekniskt krävande bränslen samt av sodapannor till pappers- och massaindustrin över hela världen.

Start: slutet av april
Omfattning: heltid
Placering: Lindholmen, möjlighet till distansarbete efter överenskommelse

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som controller ska du vara businesspartner till projektledare inom papperssegmentet och för vår Produktionsenhet i Göteborg. Du har ett stort ansvar i våra forecast- och budgetprocesser och en aktiv roll i vårt bokslutsarbete. Kontaktytorna är många då du arbetar med alla controllers i teamet, controllers i andra delar av företaget och mot flera chefer i verksamheten. Vi söker vi en person som är flexibel, gillar att ta sig an nya utmaningar och som motiveras av att delta i ett förbättringsarbete.
Exempel på fler arbetsuppgifter:
• Budget- och Forecastarbete
• Bokslutsarbete och koncernrapportering varje månad med extra uppgifter för kvartal och helår.
• Ad hoc rapporter och analyser
• Vara en business partner till verksamheten
• Delta i möten och presentera ekonomin
• Delta i förbättringsarbetet

Valmet arbetar i ett antal ekonomisystem och har dessutom nyligen bytt ERP-system. Det är viktigt att du har vana från att arbeta i olika ekonomisystem. Du kommer även arbeta en del i Excel så det är fördelaktigt om du har erfarenhet av det!

Vem är du?

Vi söker dig som har:
• Högskoleutbildning med ekonomisk inriktning
• Minst 5 års erfarenhet från business controlling – gärna i ett globalt företag
• Flytande i engelska och svenska
• Om du dessutom har erfarenhet av projektuppföljning är det meriterande för tjänsten.

Som person ser vi att du är:
• Självständig och driven med stark analytisk förmåga
• Duktig på system, lätt för att lära sig nya system, förstår dataflöden och kan utveckla rapporter
• En lagspelare som trivs att arbeta i team

Om verksamheten

Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör – inom ekonomins hela spektra – såväl till privat som till offentlig sektor.

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
8 mars
Sista ansökningsdag
31 mars
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
67957

Elsa Jonasson