Marknadskoordinator

Marknadskoordinator till Göteborg Energi Gothnet AB!

Har du tidigare erfarenhet från arbete inom administration och är redo för en ny utmaning? Trivs du dessutom i en roll där du har flera kontaktytor och ett nära samarbete med kollegor? Då är tjänsten som Marknadskoordinator till Göteborg Energi GothNet något för dig! Kanske är du nyexaminerad inom markandsföring och vill hoppa på ett spännande uppdrag? Läs då vidare! Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och sträcker sig i 6 månader med goda chanser till förlänging för rätt person. Sök tjänsten idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Göteborg Energi GothNet AB är ett dotterbolag till Göteborg Energi AB. De är 36 anställda idag och bolaget har till föremål för sin verksamhet att anlägga, äga och förvalta förbindelser och anläggningar för Stadsfiber, bedriva försäljning och tillhandahållande av kommunikationstjänster. Du kommer att arbeta på deras kontor i centrala Göteborg tillsammans med dina 10 kollegor som du kommer att ha ett nära samarbete med. Din roll innebär bland annat:

Agera samordnare i försäljningsarbetet, kravställande, faktasök, fakturor, samordning och process med övriga avdelningar på GothNet.
Offert och Avtalshantering mot befintliga kunder.
Ärendehantering i Abalon.
Support till Säljare och Kunder – utredningar och problemlösning, kundplaner, statistik m.m.
Ärendehantering Cesar2 för GothNet.

Vem är du?

Som person ser vi att du är driven, noggrann och älskar teamwork. Vi hoppas att du har ett affärstänk och tycker om att jobba i högt tempo. I övrigt ser vi att du har;

Eftergymnasial akademisk utbildning gärna inom marknadsföring eller motsvarande.
Mycket goda datorkunskaper sen tidigare.
Behärskar svenska och engelska i tal och skift.

Vi ser det självklart som ett plus om du har tidigare erfarenhet i system Cesar 2, Abalon och/eller Neadmin samt tidigare branschkunskaper inom telekom eller stadsnät.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
11 september
Sista ansökningsdag
1 oktober
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
54499

Emilia Malm

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.