Löneadministration

Löneadministratör till välkänt företag inom detaljhandeln

Till vår välkända kund inom detaljhandeln söker vi nu en löneadministratör som kan stötta upp under sommaren. Brinner du för löneadministration och är tillgänglig för en ny utmaning? Då vill vi veta mer om dig! Detta är ett vikariat med start 1:a juni som kan övergå till en fast anställning fram mot hösten. Urval och intervjuer sker löpande så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som löneadministratör ansvarar du tillsammans med 4 andra personer för löneförsörjning till ca 500 löner inom organisationen. Du kommer arbeta heltid under sommarmånaderna, med möjlighet till kortare semester efter överenskommelse. Dina arbetstider utgår från 08.30-17.00 men där möjlighet till flex finns. Lönearbetet sker i Hogia Lön +.

Vem är du?

Vi söker efter dig som brinner för att arbeta med löneadministration, och som har erfarenhet från detta sedan tidigare. Du är flexibel, ansvarstagande och noggrann i ditt arbetssätt. Problemlösning är en av dina främsta förmågor och du är serviceorienterad i din natur.

Du har:
– 2-5 års erfarenhet som löneadministratör
– Arbetat i Hogia Lön +
– Möjlighet att starta 1 juni

Om verksamheten

Som konsult får du möjligheten att utveckla din kompetens och utöka ditt kontaktnätverk. Vid din sida har du en konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på ditt uppdrag. Vi vill att du ska trivas som konsult på Poolia och självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Friskvårdbidrag och benefitpaket är självklara förmåner!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
15 maj
Sista ansökningsdag
29 maj
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
56925

Alma Backendal

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.