Logistiker

Logistiker för kommande uppdrag i Göteborg!

För våra kunders räkning söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning in Logistik, Supply Chain eller liknande och söker nya utmaningar och ett utvecklande jobb. Vi söker logistiker, transportkoordinatorer, materialplanerare, speditörer, inköpare och Supply Chain Coordinators. Uppdragen är oftast på minst 6 månader med mycket goda möjligheter till förlängning.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att utveckla och förbättra produkter, logistik och/eller service. Rollen kommer att ha stort fokus på att identifiera och definiera utvecklings- och förbättringsområden och att överföra de till implementerade lösnignar för att bidra till framgång. Det innebär att analysera och följa upp flöden och korrigera direkt när målen ändras. Tjänsten innebär daglig kommunikation och fokus på marknadens behov och affärsområden och kommer att innebära ett brett internt nätverk. Du kommer att arbeta med:

– Marknadskoordinering inom logistik.
– Koordinera och följa upp leveranser.
– Hantera ordrar.
– Planera all transport till kunder.
– Fakturahantering
– Säkerställa korrekt exportförtullning.
– Planera, boka, leveransbevaka sändningar.
– Följa upp processer och agera för att nå målen.

Vem är du?

Vi ser att du som söker har en akademisk utbildning inom logistik eller liknande. Du har kunskap och/eller erfarenhet inom logistik och lagerhållning.

Vidare har du en kunskap inom:

– Supply Chain
– Logistikanalys
– Förhandlingar
– Kundkontakt
– Projektledningserfarenhet är meriterande

Som person är du bra på att se helheten samt har ett affärsmässigt tänk. Du är en engagerad teamplayer med stor initiativförmåga och driv som är hängiven att nå uppsatta mål. Du har god kunskap i Microsoft Office och Excel och gärna SAP och är flytande i engelska samt svenska i både tal och skrift.

Om verksamheten

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
9 november
Sista ansökningsdag
8 december
Omfattning
Visstidsanställning
Referensnummer
66441

Emilia Malm