Forskare

Life Science Konsult // Göteborg

Är du redo för en utvecklande karriär inom ditt intresseområde life science? Värdesätter du ett personligt, engagerat och tryggt konsultbolag med starka förmåner? Då är Poolia Life Science Göteborg rätt arbetsgivare för dig. Varmt välkommen med din spontanansökan och tveka inte att kontakta Jenny Lundkvist (jenny.lundkvist@poolia.se) om du har några frågor.

Om tjänsten

Poolia Life Science Göteborg har partnerskap med +50-tal bolag (globala, SME, startups) inom västsvenska life science (pharma, biotech, medtech). Många av våra samarbetspartners står inför spännande organisationsförändringar 2020 med fokus på smart innovation, social hållbarhet och branchöverskridande samverkan.

Vem är du?

Vi söker nu fler talanger till Poolias LSE-team som är motiverade att påverka life science branschen i långsiktiga konsultuppdrag. Din personlighet, värderingar och ambitioner är viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens hälsa.

Poolias LSE-team består av:
• Ingenjörer inom bioteknik, kemiteknik, teknisk fysik, materialteknik, maskinteknik eller motsvarande.
• Biostatistiker, bioinformatiker och programmerare med intresse för machine learning och AI.
• Forskare med expertis inom hjärt- och kärlsjukdomar, andningsvägar, cancer, inflammation, autoimmunitet eller motsvarande terapiområde.
• Legitimerade apotekare, sjuksköterskor, läkare eller motsvarande tillsammans med ett intresse för produktutveckling, sälj eller projektledning.

Om verksamheten

Som konsult på Poolia är du vår allra viktigaste tillgång. För oss är det självklart att vi tar vårt arbetsgivaransvar i alla situationer. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med över 30 års erfarenhet att tillsätta kvalificerad kompetens för bolag i tillväxt eller förändring. Denna avgränsning är vår styrka och har gett oss gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden, såsom Life Science där vi själva är specialister. Idag är Poolia ett av de mest omtyckta och välkända varumärkena i branschen och samarbetar med Sveriges främsta läkemedels- och livsvetenskapsföretag.

Är du intresserad att veta mer om Poolia Life Science Göteborg? Ansök med ditt CV eller rekommendera någon redan idag!

Ansök nu
Stad
Göteborg
Publicerad
10 februari
Sista ansökningsdag
15 mars
Omfattning
Tillsvidareanställning
Referensnummer
55873

Vi använder cookies som hjälper oss förbättra din upplevelse på sajten.
För mer detaljer läs här.